Mit tennél ha tévesen utálna egy kollégád?
Én olyan helyzetbe kerültem, hogy valaki szó szerint egyik napról a másikra elkezdett utálni. Addig sem voltunk puszipajtások, de a munkában sem támogatott, nem csinálta meg, amit kérek és amúgy is az ő dolga lenne, illetve panaszkodott rólam másoknak (még hallottam is).
Odamentem egyszer hát, hogy mégis mi történt. Azt mondta nem akar velem szóba állni. Mondom rendben, de azért a munkánkat végezzük már el rendesen légyszíves. Elfintorodott és otthagyott. Mai napig nem tudom, hogy mi történhetett.
Amit én teszek, hogy szépen kérek mindent, mint eddig is, ha tehetem inkább más kollegához fordulok, skinek ugyan az a munkaköre.
Nem rágódom rajta, hogy kinek mi baja van velem.
Amikor odakerültem, egy csajszi minden mozdulatomba belekötött, a jelenlétem is irritálta. Nem tudok ezzel mit kezdeni, nekem sem szimpi mindenki, bár én nem mutatom ki ennyire nyilvánosan.
Ha valaha jóban voltatok és ez megváltozott, akkor szerintem jobb már nem lesz, az emberben csak ottmarad a tüske, bármit is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!