Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha tévesen utálna...

Mit tennél ha tévesen utálna egy kollégád?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az egyik kollégám elküldött melegebb éghajlatra és nem is hajlandó velem tovább együtt dolgozni mert szerinte én őt kibeszéltem. Őszintén mondom soha nem mondtam róla a háta mögött rosszat, ami zavart a szemébe elmondtam de nem akar rólam hallani. Egy hónap múlva újra találkozunk mert vége a kötelező szabadságnak majd. Mit tegyek,hogy menjek így vissza? Próbáltam vele megbeszélni,hogy hol ment félre a dolog mert tudom,hogy nem bántottam a háta mögött de szóba sem áll velem. Egyébként jó viszonyban voltunk, munkán kívül is volt,hogy találkoztunk, soha nem vesztünk még össze.

júl. 27. 23:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen esetem. A kolléganő egy félreértés miatt egy hónapig fortyogott magában, azt hitte, miattam irányították át másik telephelyre. Azt tűnt fel, mikor újra összekerültünk, hogy nagyon csúnyán néz. Pár nap után megkérdeztem, miért haragszik, elmondta, azonnal megmagyaráztam. Még el is hitte, de sajnos 1 hónapnyi gyűlöletet többé nem lehetett eltörölni, soha többé nem lettünk jóban.
júl. 27. 23:39
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan helyzetbe kerültem, hogy valaki szó szerint egyik napról a másikra elkezdett utálni. Addig sem voltunk puszipajtások, de a munkában sem támogatott, nem csinálta meg, amit kérek és amúgy is az ő dolga lenne, illetve panaszkodott rólam másoknak (még hallottam is).

Odamentem egyszer hát, hogy mégis mi történt. Azt mondta nem akar velem szóba állni. Mondom rendben, de azért a munkánkat végezzük már el rendesen légyszíves. Elfintorodott és otthagyott. Mai napig nem tudom, hogy mi történhetett.

Amit én teszek, hogy szépen kérek mindent, mint eddig is, ha tehetem inkább más kollegához fordulok, skinek ugyan az a munkaköre.

Nem rágódom rajta, hogy kinek mi baja van velem.

Amikor odakerültem, egy csajszi minden mozdulatomba belekötött, a jelenlétem is irritálta. Nem tudok ezzel mit kezdeni, nekem sem szimpi mindenki, bár én nem mutatom ki ennyire nyilvánosan.

Ha valaha jóban voltatok és ez megváltozott, akkor szerintem jobb már nem lesz, az emberben csak ottmarad a tüske, bármit is történt.

júl. 27. 23:53
 3/31 A kérdező kommentje:
És kedves kettes válaszoló, nem emészt téged utána ilyen légkörben dolgozni? Nekem ezen kellene változtatni,hogy ne zavarjon és emiatt ne mondjak majd fel. 🫤
júl. 27. 23:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Rég túltettem magam azon, hogy olyanért bánkódjak, aki megbeszélni sem hajlandó velem, hogy mi a baja. Volt ilyen hisztikirálynő kollégám, nem is egy, és azt vettem észre, hogy csak magamat keserítettem azzal, hogy próbáltam a kedvében járni, megbeszélni vele, aztán frusztrált, hogy tovább hisztizik. Az lett a vége, hogy konkrétan memtálisan kiborított és már a szeretteimre kiabáltam rá, rossz volt a kedvem. Amint átváltottam arra, hogy nem érdekelt, nem foglalkoztam vele, az én hangulatom és közerzetem is jobb lett. Ha valakinek baja van és szól, megbeszélem vele, elnézést kérek, ha tényleg én voltam a ludas, ha erre nem hajlandó, akkor meg hagyom, majd csak megbékél.
júl. 28. 00:03
 5/31 A kérdező kommentje:
Nagyon irigyellek,hogy megy neked! Dolgozni fogok rajta,hogy nekem is működjön! ☺️
júl. 28. 00:06
 6/31 anonim ***** válasza:
10%
Igaza van, biztos kibeszéled. De őneki sem szabad kibeszélni senkit. Ha most ezek után terólad pofázik, őt rugatnám ki először. Utána téged. És megérdemled. AMúgy is kaárhova megyek, minden nap mást látok dolgozni, amúgy is senki sem dolgozik sehol pár hétnél többet. Amúgy sincs nekem se munkahelyem. Ha ilyen gonoszak vagytok egymással, ne dolgozzatok. Csak én had dolgozzak már!!!!!!!!!!!!!!!!
júl. 28. 00:07
 7/31 anonim ***** válasza:
0%
Világ szégyene, hogy egy felnőttnek nincs rendes munkahelye, ahol dolgozhatna. Mindenkinek van legalább olyan munkahelye, ahol 30 évet lehúzott, nekem meg nincs.
júl. 28. 00:08
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
Majd én dolgozok. Csak akkor had dolgozzak egyedül akár 30-40 ember helyett. Utálom már ezt, hogy aki utál dolgozni, az bent rohad, aki meg munkamániás, azt munkanélküliségre itélik.
júl. 28. 00:09
 9/31 A kérdező kommentje:
Hú, te aztán nagyon dühös lehetsz mindenkire. Sajnálom, de sajnos munkahelyi konfliktusok mindig lesznek, emiatt dolgozni még nekünk is kell. 🙂
júl. 28. 00:12
 10/31 anonim ***** válasza:
0%
De nektek mért kell. Lassúak vagytok. A pénzetek úgyis elveszi valaki, a falu főnöke, vagy elköltitek valami szar dologra. Kapjátok meg felőlem, csak had én csináljam inkább, amit ti.
júl. 28. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!