Mit tennél ha tévesen utálna egy kollégád?
#3 2-es vagyok, kicsit emésztett egy időben, hogy na megint azok közé kell bemennem, akik nem kedvelnek. De aztán rájöttem, hogy más munkahelyen is ugyan ez lenne, hiszen nem kedvelhet mindenki mindenkit. Akkor volt nyugodt a munkanap, amikor egymagam dolgoztam és csak szünetekben találkoztam kollegákkal és rádión keresztül kellett kommunikálnunk munka közben.
Most ha olyan a gárda, akkor meg sem szólalok egész nap, elvagyok a gondolataimban.
#12 igen, egy munkahely rosszabb, mint anno a suliban. Múltkor az egyik csaj nekem szidta a másikat, az meg pont jött arra. Ölelés, puszi, minden volt. Felfordult a gyomrom. Tudatosan nem szidok senkit senkinek, pedig a szóbanforgó csajt én is utálom.
Másik kolleganőmnek pedig épp azt ecsetelte egy srác, hogy lekurvázta őt az egyik kollega. Hatalmas balhé volt belőle mikor is kiderült, hogy a srác totálisan félreértett egy magánbeszêlgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!