Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha tévesen utálna...

Mit tennél ha tévesen utálna egy kollégád?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az egyik kollégám elküldött melegebb éghajlatra és nem is hajlandó velem tovább együtt dolgozni mert szerinte én őt kibeszéltem. Őszintén mondom soha nem mondtam róla a háta mögött rosszat, ami zavart a szemébe elmondtam de nem akar rólam hallani. Egy hónap múlva újra találkozunk mert vége a kötelező szabadságnak majd. Mit tegyek,hogy menjek így vissza? Próbáltam vele megbeszélni,hogy hol ment félre a dolog mert tudom,hogy nem bántottam a háta mögött de szóba sem áll velem. Egyébként jó viszonyban voltunk, munkán kívül is volt,hogy találkoztunk, soha nem vesztünk még össze.

júl. 27. 23:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

#3 2-es vagyok, kicsit emésztett egy időben, hogy na megint azok közé kell bemennem, akik nem kedvelnek. De aztán rájöttem, hogy más munkahelyen is ugyan ez lenne, hiszen nem kedvelhet mindenki mindenkit. Akkor volt nyugodt a munkanap, amikor egymagam dolgoztam és csak szünetekben találkoztam kollegákkal és rádión keresztül kellett kommunikálnunk munka közben.

Most ha olyan a gárda, akkor meg sem szólalok egész nap, elvagyok a gondolataimban.

júl. 28. 00:21
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Valami retek kis kétszinű szarkavaró mószerol téged a kolléganőnél.
júl. 28. 00:29
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

#12 igen, egy munkahely rosszabb, mint anno a suliban. Múltkor az egyik csaj nekem szidta a másikat, az meg pont jött arra. Ölelés, puszi, minden volt. Felfordult a gyomrom. Tudatosan nem szidok senkit senkinek, pedig a szóbanforgó csajt én is utálom.

Másik kolleganőmnek pedig épp azt ecsetelte egy srác, hogy lekurvázta őt az egyik kollega. Hatalmas balhé volt belőle mikor is kiderült, hogy a srác totálisan félreértett egy magánbeszêlgetést.

júl. 28. 00:38
 14/31 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem volt baja mégse vele.
júl. 28. 01:29
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
#14 dehogynem, csak gusztustalan kétszínű alak az ilyen.
júl. 28. 01:32
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
#12 Lehet, hogy az, de attól még igaza van! Ti is kibeszélitek, ahogy most is. Én biztos ilyen szarokat nem alkalmaznék, mint ti.
júl. 28. 01:39
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Én utálom a mazochistákat. Ahogy azokat is, akik akkor állnak le, ha bántják őket. Ilyen torz személyiséget, és viselkedési formát nem tűrnék.
júl. 28. 01:45
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
A legtöbb ember idióta. Miért foglalkozol vele? Én örülnék, ha lenne egy olyan, hogy valaki kerülne a munkahelyemen.
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy anonim oldal, még jó, hogy nem tartogatok mindent magamnak. Ő dumált, én hallgattam. Élőben senkinek nem szidok senkit, ez az egyik alapelvem, mert úgyis a fülébe jut egyszer, ha rossz embernek panaszkodsz.
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
F@szság. Azért nem mondja az ember, mert a többieknek túl agresszív reakciója lenne. De amúgy mindenki mondaná. Ez a szerencséjük. Nem sok jobbikos lenne az országban, ha itt nem írogathatnánk. Biztos nem hagytam volna azokat hatalomra jutni, akik háborút akartak üzenni romániának, visszafoglalni etelközt, háborút indítani a zsidók ellen, háborút amerika ellen, visszafoglalni szlovákiát, visszafoglalni erdélyt, megszüntetni a tv csatornákat, felkötni mindenkit aki ellenük van, kiűzni a boltokat, a külföldieket meg az üzletláncokat, és csak piacot meghagyni. Aki ilyet akar, azt nem szabad hatalomra engedni, főleg ha csak 16 éves. A jobbik ezt akarta. Ittak, alkoholizáltak, káromkodtak, zsidóztak, verekedtek, tiszteletlenek voltak. Aztán miután elhagyták a középsulit, ők pofáztak a tiszteletről, miközben én alapból soha nem voltam tiszteletlen, a nevelésemtől meg még kevésbé, mégse mondtam olyanokat, mint ők, egyedül ellenük szólaltam fel, és örülök neki. Titeket, lázítókat meg züllesztőket ugyanúgy nem hagynám intézkedni. Ellenben a legtöbb elmebeteg cigánynak biztos jogot adnék! Mert a betegségük, és az elviselhetetlen igazságtalanságok ellenére nagyon jól bírják.
júl. 28. 02:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!