Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő dolog az, ha...

Elítélendő dolog az, ha valaki a más hasznáért nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig mondják hogy lusta disznó vagyok amiért nem akarok elmenni dolgozni.

Azt meg mindenki elereszti a füle mellett, hogy nekem nem azzal van a bajom hogy dolgozni kell, hanem hogy másnak a hasznáért, gazdagodásáért kell ott dolgoznom.

Érted, heti öt nap be kell járni 8-10 órát melózni, fix munkaidőben, csomó kötöttség, nagy felelősség, folyamatos hajtás, mindezt azért hogy keressek valami 180 ezret amiből megélni se lehet, és valami kopasz golyófejnek hajtsam a hasznot a munkámmal, aki meg egy hónapban egyszer bejön 10 percre a vadonatúj 80 milliós luxusautóval, aláír két papírt meg kiad pár ukázt aztán megy is tovább mert indul a repcsije a kanári-szigetekre.

Nekem nem pálya az hogy más jólétéért, gazdagságáért gürcöljek. Dolgozzon magának. Ne én teremtsem meg számára a luxus nyaralásra, luxusautóra meg kacsalábon forgó palotára valót, amíg nekem meg annyi sem jut amiből normálisan kajálni tudnék vagy egy streaming előfizetést fizetni. Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak.

Ez miért annyira elítélendő?

júl. 25. 23:48
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

48: Tavaly adtam el egy telket (Tököl) 400.000.- 728 nm2.

Fúrtkút, villany. Hobbi, hétvégi telek. Faház vagy lakókocsi kell rá. Sokkal olcsóbb mint egy albérlet. Némelyik volt szomszéd rendes téglaházat épített, engedélyek nélkül. Senki nem szólt érte még a hivatal sem. 2-5M áron vannak.

Ez is lehet egy opció, albérlet helyett.

júl. 28. 12:50
 52/53 anonim ***** válasza:
Akkor vállalkozz te is és majd mások dolgoznak a te gazdagodásodért! Sztem csak 1 lusta tehetségtelen naplopó vagy, ez a helyzet. Kinek a nyakán élősködsz? Anyuci? Nem irigylem.
aug. 14. 07:25
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden vallalkozasba vannak alkalmazottak, lehet vinni egyedul is
aug. 14. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!