Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő dolog az, ha...

Elítélendő dolog az, ha valaki a más hasznáért nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig mondják hogy lusta disznó vagyok amiért nem akarok elmenni dolgozni.

Azt meg mindenki elereszti a füle mellett, hogy nekem nem azzal van a bajom hogy dolgozni kell, hanem hogy másnak a hasznáért, gazdagodásáért kell ott dolgoznom.

Érted, heti öt nap be kell járni 8-10 órát melózni, fix munkaidőben, csomó kötöttség, nagy felelősség, folyamatos hajtás, mindezt azért hogy keressek valami 180 ezret amiből megélni se lehet, és valami kopasz golyófejnek hajtsam a hasznot a munkámmal, aki meg egy hónapban egyszer bejön 10 percre a vadonatúj 80 milliós luxusautóval, aláír két papírt meg kiad pár ukázt aztán megy is tovább mert indul a repcsije a kanári-szigetekre.

Nekem nem pálya az hogy más jólétéért, gazdagságáért gürcöljek. Dolgozzon magának. Ne én teremtsem meg számára a luxus nyaralásra, luxusautóra meg kacsalábon forgó palotára valót, amíg nekem meg annyi sem jut amiből normálisan kajálni tudnék vagy egy streaming előfizetést fizetni. Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak.

Ez miért annyira elítélendő?

júl. 25. 23:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak."

Nem értem a problémádat.

Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor ez pontosan így van.

És a vállalkozókat manapság senki sem nézi le, teljesen elfogadott munkamód ez is.

júl. 26. 01:23
 12/53 Noren1989 ***** válasza:
87%

Golyófejet vagy a szociàlis hàló, vagy anuka tartja el.

Amúgy hajlok rà, h kamukérdés 😶

júl. 26. 03:12
 13/53 anonim ***** válasza:
79%

En is utalok golyofejeknek dolgozni... epp ezert van home office vallalkozasom + mellete egyetemen tanulok. Emellett azert bevallaltam irodai diakmunkakat is korabban, hogy tapasztalatot szerezzek.

Szoval kicsit kifogasszagu, hogy csupan erre fogod a munkanelkuliseget... es bizony nagyon is letezik az a pszichologiai jelenseg, hogy haritas, szoval lehet, hogy te is ebben szenvedsz.

júl. 26. 03:54
 14/53 anonim ***** válasza:
85%

100%-ban nem tudod magadnak keresni a penzt mert adozni kell belole, nem is keveset

Mit gondolsz miert van ennyi adocsalo? Mert meguntak hogy a rengeteg f fejet el kell tartni

Minek kell ennyi bank egy ilyen kis orszagba? Meg ennyi párt a parlamentbe? Lofszt nem csinalnak, kozpenzbol kell eltartani a sok ingyenelo kocsogfejut

Azert kell ilyen sok adot kell fizetni mert rengeteg f fejet kell eltartani

júl. 26. 05:50
 15/53 anonim ***** válasza:
74%
A nép meg kapja a 230 ezreket a rabszolga munkára ami hideg vizre se elég
júl. 26. 05:53
 16/53 anonim ***** válasza:
65%

"Azert kell ilyen sok adot kell fizetni mert rengeteg f fejet kell eltartani"

Nem, azért kell, mert a plebsz orbira szavazott. Meg is érdemlik a 230 ezres fizut!! Én és az értelmiségi barátaim sosem szavaztunk O1G-re, persze ezt magyarázhatjuk az ostoba "lázadó" mucsaiaknak, akik mégis minden 4 évente újra megszavazzák a csúti kolostordisznajt.

júl. 26. 06:20
 17/53 anonim ***** válasza:
74%

Hajléktalanszállón màr van ingyen wifi is?

Na nézzenek már oda. Elég olcsó lett akkor a net, ha mindenhol van.

júl. 26. 06:22
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

És az mennyire érthető, hogy akkor más a Te hasznosért dolgozzék, értsd: tartson el?

Egyébként rakás lehetőség van olyan munkára, ami nem a profitról szól, illetve magadnak keresheted meg.

júl. 26. 06:22
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel egy bufekocsit es aruld a kajakat, akkor majd sajat magadnak keresed a penzt, nem kell mast gazdagitani
júl. 26. 06:29
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Alapits bankot, rabold szét a népet 😂😂🤣🤣
júl. 26. 06:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!