Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő dolog az, ha...

Elítélendő dolog az, ha valaki a más hasznáért nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig mondják hogy lusta disznó vagyok amiért nem akarok elmenni dolgozni.

Azt meg mindenki elereszti a füle mellett, hogy nekem nem azzal van a bajom hogy dolgozni kell, hanem hogy másnak a hasznáért, gazdagodásáért kell ott dolgoznom.

Érted, heti öt nap be kell járni 8-10 órát melózni, fix munkaidőben, csomó kötöttség, nagy felelősség, folyamatos hajtás, mindezt azért hogy keressek valami 180 ezret amiből megélni se lehet, és valami kopasz golyófejnek hajtsam a hasznot a munkámmal, aki meg egy hónapban egyszer bejön 10 percre a vadonatúj 80 milliós luxusautóval, aláír két papírt meg kiad pár ukázt aztán megy is tovább mert indul a repcsije a kanári-szigetekre.

Nekem nem pálya az hogy más jólétéért, gazdagságáért gürcöljek. Dolgozzon magának. Ne én teremtsem meg számára a luxus nyaralásra, luxusautóra meg kacsalábon forgó palotára valót, amíg nekem meg annyi sem jut amiből normálisan kajálni tudnék vagy egy streaming előfizetést fizetni. Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak.

Ez miért annyira elítélendő?

júl. 25. 23:48
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
98%
Es akkor magadnak dolgozol? Vallalkozas pl? Vagy semmi?
júl. 25. 23:54
 2/53 Thunderfairy ***** válasza:
73%
Sajnos minden munkahely, munkavállalóként, ilyen. Azt teheted hogy beinditasz valami vállalkozást magadnak. Van hozzá eszed hogy magadnak dolgoz valamit? Én is szeretnék egy nap független lenni a munkaadóktól.
júl. 25. 23:59
 3/53 anonim ***** válasza:
81%

Akkor legyél te is menő golyófej. Ha szerinted ez olyan egyszerű.

Amúgy meg ne feledd: az irigység az egyik főbűn.

júl. 25. 23:59
 4/53 anonim ***** válasza:
91%

Nem tud erdekelni, hogy a fonokom mennyit keres, amig en megkapom azt, amennyit a munkaeropiacon ki tudok harcolni.

Ahol nem fizetnek meg, oda nem megyek.

Ha SEHOL nem akarnak annyit adni, amennyire te gondolnal, akkor bizony te vagy eltevedve azzal kapcsolatban, hogy mennyit is er a tudasod…

júl. 26. 00:11
 5/53 anonim ***** válasza:
80%
és akkor miből tartod el magad? miből fizeted a tb-t? hol laksz? xd
júl. 26. 00:19
 6/53 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az az elitelendo, ha valaki massal tartatja el magat,mert neki derogal megmozdulni, es ezt még meg is ideologizalja, kozben masokat lenez, koztuk nagy valoszinuseggel azt is, aki eltartja. Na, ez elitelendo. Nem tudom, rad igaz-e, kerdezo, de mintha kicsit magas lovon ulnel.
júl. 26. 00:25
 7/53 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is bajom ez....

Plusz mellette ha ki is kezdenek..

Ezt átkéne gondolniuk.....nem azért dolgozunk vagy tanulunk..

júl. 26. 00:33
 8/53 anonim ***** válasza:
93%
Nem elítélendő..Hát az alkalmazotti lét az ilyen.Mások bérbe vesznek aztán azt csinálod amit mondanak.Szépen dolgozol az ő álmaikért,gyarapodásukért.Ha ezt nem akarod,akkor bele kell kezdened egy saját vállalkozásba.Vagy egy önellátó gazdaság megteremtésébe.Más lehetőség nem nagyon van arra,hogy a saját főnököd légy.
júl. 26. 00:34
 9/53 anonim ***** válasza:
98%

1. Olyan hely amiért élsz-halsz! (hivatás)

2. Vállalkozás (önmagad főnöke)

3. léhűtő/hajléktalan

júl. 26. 00:43
 10/53 anonim ***** válasza:
80%

Lehetünk önmagunk főnöke is....

Erre sokmindent lehetne válaszolni..

Nekem sok már a helyeken a kikezdés meg okoskodás..

Tisztelet a kivételnek a dolgozók között..

Van amit lehetne máshogy is...

Másnak úgy kell küzdeni a dolgokért...

júl. 26. 00:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!