Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő dolog az, ha...

Elítélendő dolog az, ha valaki a más hasznáért nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Mindig mondják hogy lusta disznó vagyok amiért nem akarok elmenni dolgozni.

Azt meg mindenki elereszti a füle mellett, hogy nekem nem azzal van a bajom hogy dolgozni kell, hanem hogy másnak a hasznáért, gazdagodásáért kell ott dolgoznom.

Érted, heti öt nap be kell járni 8-10 órát melózni, fix munkaidőben, csomó kötöttség, nagy felelősség, folyamatos hajtás, mindezt azért hogy keressek valami 180 ezret amiből megélni se lehet, és valami kopasz golyófejnek hajtsam a hasznot a munkámmal, aki meg egy hónapban egyszer bejön 10 percre a vadonatúj 80 milliós luxusautóval, aláír két papírt meg kiad pár ukázt aztán megy is tovább mert indul a repcsije a kanári-szigetekre.

Nekem nem pálya az hogy más jólétéért, gazdagságáért gürcöljek. Dolgozzon magának. Ne én teremtsem meg számára a luxus nyaralásra, luxusautóra meg kacsalábon forgó palotára valót, amíg nekem meg annyi sem jut amiből normálisan kajálni tudnék vagy egy streaming előfizetést fizetni. Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak.

Ez miért annyira elítélendő?

júl. 25. 23:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
21%
80 millios kocsival jar? Akkor bele kell huznom, en csak 30 milliossal jarok 😂😂🤣🤣
júl. 26. 08:19
 32/53 anonim ***** válasza:
83%

“Ha már dolgozok, akkor 100%-ban a saját magam hasznára dolgozzak.”

Az egyéni vállalkozók pont ilyenek.

Ha valamiben jó vagy, választhatod ezt az életet is. Viszont nem túl gyakori a 80 millás autó meg kanári szigetek. De egy alkalmazotti életnél még így is sokkal jobbat el lehet érni.

júl. 26. 08:22
 33/53 anonim ***** válasza:
60%

Az persze nem derül ki, hogy a kérdező mit dolgozik, de 180 nettóért gyanítom, hogy valami végzettség nélküli minimálbéres munkát.

Vezetőként dolgozom, az ilyem emberek miatt, mint a kérdező kellett pszichiáterhez járnom, hogy ne legyen olyan gondolataim, hogy még ennyit sem érdemelnek….

júl. 26. 09:11
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

"Az persze nem derül ki, hogy a kérdező mit dolgozik..."

Szerintem elég egyértelműen kiderült, hogy semmit. Milyen vezető is vagy Te...?

júl. 26. 09:42
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha a megélhetéseddel nincs probléma kérdező, akkor ez a te döntésed kinek dolgozol, mikor és mit.

Én sem dolgozok szívesen azért hogy a nagyképű, beképzelt, önimádó főnököm bankszámláját és az egóját növeljem. De valamiből meg kell élnem, és ez van.

Persze nagyban azon vagyok hogy saját vállalkozásom legyen, saját magam főnöke lehessek mert ez lenne a legjobb. De ehhez persze kell bőven pénz hogy el is tudjak indulni és most nagyrészt ezért dolgozok másnak, de már látom hogy nem kell sokáig így nyomnom.

júl. 26. 10:10
 36/53 anonim ***** válasza:
63%
Nyerjék a lottón vagy kaszinó. Most volt Eb fogadás sok pénzt lehetett vele nyerni. Jót hozott.
júl. 26. 10:46
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
én se akartam. most már magamnak dolgozom.
júl. 26. 11:29
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a golyófejeket tartod el, hanem másokat is.

Pl politikusok, állami dolgozók és azt a sok élősködőt, aki az állami támogatásokból él, csok, babaváróhitel, stb.

Mindehol kihasználnak, de Magyarországon kifejezetten érvényes ez, hogy egy réteg dőzsöl mások verejtékén.

Ezért érdemes inkább külföldön dolgozni, ahol valamivel többet kapsz a munkádért.

Teljesen önellátó nem tudsz lenni, de eldöntheted mennyire akarod, hogy kihasználjanak.

Szeremcsére még nem Észak-Koreában élünk.

júl. 26. 11:29
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
33-as akkor te nagyon rossz vezeto vagy
júl. 26. 12:00
 40/53 anonim ***** válasza:

Dolgozz Jeff Bezosnak, ő olyan szegény. Itt mutatta valaki egy kérdés alatt:

[link]

Alapvetően a gazdasági rendszer át kellene alakítani, hogy ne legyenek benne ekkora különbségek, mert ez nagyon torzítja a demokráciát és rohadtul méltatlan. Persze ezt megváltoztatni nem lenne könnyű, mindenesetre érdemes lenne tudatosítani, hogy bármennyire tabu, hozzá kellene nyúlni...

ettől még lehet pusztán az kifogása, hogy e miatt nem akar dolgozni, de nem szükségszerűen...

júl. 26. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!