Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi minősül munkahelyi zaklatás...

Mi minősül munkahelyi zaklatásnak?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy éve dolgozom új munkahelyen, csak férfiak között. Az egyik kollégának néha vannak nagyon furcsa megjegyzései, de el szoktam engedni a fülem mellett, viszont a párom azt mondja, ezek már bőven beletartoznak abba a munkahelyi zaklatás kategóriába.

Amikor odakerültem, a bizonyos kolléga néhányszor megjegyezte, hogy csinos vagyok és hogy imádja a nagymellű nőket. Nem mondom, hogy nem volt furcsa, de nem csináltam belőle ügyet. Viszont néha, amikor a gép előtt ülök, beáll a hátam mögé és nem szól, egyszercsak észreveszem, hogy szorosan a hátam mögött áll vagy végigsimítja a vállamat. Pár napja, mikor ketten maradtunk az irodában, odajött és azt mondta, képzeljem el, hogy elment egy nudista strandra és egy szál f*szban flangált egész nap. Zavaromban kinevettem és kimentem az irodából. A párom szerint ez már sok és meg kéne neki mondanom, hogy vegyen vissza ezekből. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy dilis a pasas, mert amúgy is nagyon fura dolgai vannak.

Számotokra ezek mennyire minősülnek zaklatásnak? Mi a határ?

júl. 17. 13:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap lesz vele egye elbeszélgetésem, mert más probléma is adódott vele időközben és akkor ezt is meg fogom említeni.
júl. 17. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már rég elküldtem volna a q anyjába
júl. 17. 22:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Megtörtént a nagy beszélgetés és nagyon nem érti, hogy mi a probléma. Időközben becsatlakozott a beszélgetésbe egy másik kolléga, mert meghallotta, hogy miről van szó és szóvá tette neki, hogy őt is zavarják egyéb dolgok. Kolléga pedig ki volt akadva, hogy mi gondoljuk túl a dolgokat. Reménytelen.
júl. 18. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell érteni, hogy mi a probléma. Ha neked nem tetszik valami, ahogy veled viselkedik, akkor szimplán csak abba kell hagynia. Akkor is, ha szerinte amúgy okés dolog.
júl. 18. 09:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!