Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A csopvez állandóan az egyik...

A csopvez állandóan az egyik kollegámmal beszéli meg a magánéletem vagy a bérem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pl ha mondom hogy mennem kéne az egyik közművekhez, a kollega már megy is a csopvezhez továbbadni.

Az hogy kevés a bérem nekem, es tele vagyok adósággal (pl megemlítettem, hogy kikapcsolnak nálam ezt azt)ezt is a hátam mögött beszélik meg. A kollega meg nekem mondja miket mondott a csopvez rolam.

Folyamatosan ki vagyok tárgyalva, a kollegával beszélik meg a gondjaim helyzetem a bérem a magánéletem.

Ha beteg vagyok azt is.

Semmiféle titoktartása nincs a csopveznek. Kikürtöli neki mennyit keresek, a magánéletemről vagy szabadságomról, béremről együtt döntenek meg stb.

Másik kollega meg arról faggat mikor születtem.

Allandoan vájkál az összes.

Ha meghal vkim, azon is az egész cég csámcsog.

Hogyan lehetne ebből kiszállni hogy ne rajtam pletykáljon élősködjön az összes ha maga a csopvez generálja az egészet hogy semmiféle magánéletem nincs. A bérem szinte tudja már mindenki, azt is hogy közmütartozásom van, ha temetésre megyek azt is, ha beteg vagyok mi bajom hányok f.sok vagy nőgyógyászati azt is, mikor házasodtam váltam, vagy megyek ügyvédhez, mindenemen az egész munkahely csámcsog legfőkébb a csopvez

#kitárgyalás #személyiségi jogok sértése
ma 18:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ú, elkerülte a figyelmemet, h az alapvető infókat rólad honnan is szerzik be..? Leírnád egyértelműen?
ma 18:38
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

"ha mondom hogy" "a kollega már megy is a csopvezhez"

Az elsö fázist kihagyod és a probléma eltünt

ma 18:40
 3/18 A kérdező kommentje:

A kollegának pl annyit emlitettem uh ki akarják kapcsolni a villanyt be kéne mennem a közművekhez de a csopvez nem engedett el szabira.

Aztan amikor szabi kell meg ugye mondanom kell hogy pl ügyvédhez rendorseg birosag vagy akarhova szóval nem szórakozni megyek.

Aztán errol kifaggat es továbbadja.

Ha ugy kérek szabadnapot hogy pihennem kell mert totálisam kikészultem nem engedett el hanem 1 hét mulva mikor teljesen lerobbantam es beteg is lettem mondta hogy na most jön ki, hogy nem pihentem.

Neki fáj csak ugy elengedni szabira mindig pitiztet könyörögtet es van hogy hivatalos indokkal se enged el.

Mikor mondom hogy adosságrendezés hitelek a tárgyes sürgős, akkor se, menjek késobb.

Ha munka közben hivnak es beteg rokonnal kell mennem mentovel akármivel, azt fél perc mulva tudja az egész cég is.

De főleg az zavar hogy ez a kollegával tárgyalja a béremet is meg! Együtt döntenek meg gondolkoznak!

Meg azt lesik kések e reggel vagy nem!

Nyilván palyágatok máshova nagyon hányingerem van már az egésztől.

De addig is hogy oldjam ezt meg?

Ha nőgyógyászati műtétem lenne még a nemiszervem is téma lenne meg reklám!

ma 18:46
 4/18 A kérdező kommentje:
*marmimt a csopveztol mikor szabit kérek! Pitiztet könyörögtet es nyomós indokokat vár amiket meg továbbad!
ma 18:47
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Hr-en jelentsd
ma 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:

De bennük se tudok bízni.

Ugyanis az hogy a béremről a kollegámmal egyeztet a csopvez nem tudom minek köszönhető.

Mert előzmények:

- kollegának kiszaladt a számkn hogy uh ki akarják kapcsolni a villanyt állandoan adósságban úszom a főnök meg nem engedett el a közműhöz se szabira(meg ezer egyéb hasonlo súlyos dolgom lenne- ezzel rohant is a csopvezhez)

De a másik előzmény meg:

-a munkaügyet kérdeztem hogy amugy en diplomával miért ugyanannyit bérben vagyok mint a karbantartó meg az admin mikor nem jogszabályok vannak stb? (Annyit mondott,hogy " az más". Kérdön néztem rá(mi az hogy "az más"??) de el is párolgott, elvégre a munkaügy amugy nem adhat ki infókat, es neki volt kellemetlen hogy ilyeneket kérdezek)

De nem tudhatom most az sem nem e a HR is rohant e a fönökhöz ezzel hogy miket kérdezek.(a csopvez döntött a karbantarto béréröl is mivek eleve ő hozta a céghez mert jóban vannak meg az admint is. Ezek igy együtt jóban vannak mimt vmi "gruppen")

Es igy most gőzöm sincs honnan került platzra a csopveznél az én bértárgyalasom hogy a kollegával a hátam mögött ezem egyezkedjenek.

ma 18:56
 7/18 A kérdező kommentje:

Az egész magánéletemen ha bárkim is beteg korházban van vagy meghal vagy én vagyok beteg vagy műtenek vagy elvis a gestapo vagy bármi ezek kitárgyalják nemcsak egymás közt hanem a legutolsó szegletben is tudja az egész ház. Mert kénytelen vagyok elmkndani nyilván a csopveznek ha melo közben el kell rohannom vavy bármi van. Mert a barom nem enged el indoklás nelkul sehova.

Ezek ebben élnek hogy rolam mögöttem mit lehet infozni keresztbe meg kasul.

ma 19:00
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
Én ilyen munkahelyről elmennék. Addig is tartanám a számat, legalább a magánéletemmel kapcsolatban.
ma 19:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Pályázom ezerrel. De addig ebben élek és már nem birom gyomorral.
ma 19:12
 10/18 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező ha te magad beszélsz a dolgaidról a munkatársnak, azzal te generálod a problémát. A csoportvezetődnek viszont nincs joga firtatni, miért kérsz szabadságot, viszont az is igaz, nem köteles adni. Az viszont, hogy kipofázza a béred, amit te magad sem mondhatsz el senkinek, egyértelműen HR ügy. A diploma kérdésre kicsit kitérve. Akkor jár neked diplomás bér, ha az adott munkához kötődik a diplomád. Ezt úgy értem, ha tanári diplomád van mondjuk, de összeszerelőként dolgozol a gyárban, a soron, nem fog megilletni a diplomás bér. Mivel ugyanúgy betanított munkásnak számítasz.
ma 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!