Hogyan dolgozzak úgy ha állandóan szidnak?
Pl meg kell rendelnem vmit igazgatói utasitasal alairásokkal es ha késik a beszállito én vagyok allandoan szidva alázva.
Vagy bevételeznem kell vmit amiről mindenki tud, aztan le vagyok szidva mert a központbol kértem segitséget és nem a lentebbi kórökből, holott szóltam róla hogy segítséget kérek hozzá a központból. Ezt utólag letagadják hogy szóltam róla. Mikor azt kérdezem hogy miért tesz ugy mindenki mintha nem tudna egy 20millios felújítás bevetelezéséröl akkor is csak azt szajkózzák hogy ne tudtak rola hogy a központnak írok.
Bármit cwinálok szidnaj kirugással fenyegetnek.
És ezen felüli fenyegetés ha meg egyszer előfordul vmi, kirugnak.
De hisz ök kötnek bele random bármibe, amibe csak akarnak. Legközelebb honnan tudjam mibe állnak bele majd?
Erre meg én vagyok az értetlen.
Ez a tipik ülj le mielőtt elesel szindróma.
Ezen kívül igy higy dolgozzam most jó lelki állapottal miközben kirugással fenyegetnek meg megint nem tudom mibe állnak bele majd.
Szoval neki kéne állnom ezek után a kövi projektnek úgy hogy nem tudom azt előre ugyan mi lesz a bajuk megint és kirugnak e.
Igy hogy dolgozzam?
#4:
Lehet nem kéne válaszolnod, ha csak baromságokat tudsz idehányni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!