Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kést emeltek rám munkahelyen....

Kést emeltek rám munkahelyen. Mit tehetek ha csak egy tanú van de az is tagadja h semmit sem látott?

Figyelt kérdés
jan. 10. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétabban? Hogy történt a dolog?
jan. 10. 16:52
 2/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nincs kamera?
jan. 10. 16:52
 3/9 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Szerintem tedd nyilvánossá azért, hogy mindenki tudja. És azt is, hogy ki látta. Mert ez akadályozhatja, hogy még egyszer megtörténjen. És lehet nyilvánosan nem vállalja aki látta, de ha privátban megkérdezi más ott valószínűleg nem hazudtol meg.
jan. 10. 16:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs kamera. Felhuztam magam valamin és magamba beszéltem a másik meg ok nélkül rám emelte a kést meg űvöltöt.
jan. 10. 16:58
 5/9 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy rendőrségre menj, csak a főnököd és a munkatársaid tudják, hogy mit történt.
jan. 10. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Ez így eléggé kevés infó.
jan. 10. 17:16
 7/9 tejjelkifili ***** válasza:
90%
Még azt vedd észre, hogy ez olyasmi, mint a nőket érő zaklatás, erőszak, meetoo. Ha mindenki hallgat, akkor az erőszakos valaki tudja folytatni ezt, mert egyesével senkinek sincs bizonyítéka. De lehet, ha te mondod ezt, akkor más is mondja, hogy vele is í]y viselkedett és akkor már rendőrségi ügy is van. De ha más nem is mondja most, akkor is legközelebb nem tudja megtenni, mert egyre több tanú egyre erősít egy esetleges feljelentést. Meg az is lehet, hogy így is elhiszi a vezetőség és csinál egy vizsgálatot és ha nincs is eredmény, akkor is ez ott lesz a kartonján.
jan. 10. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
41%

Itt az ultetvenyen is szoktak emelgetni a bozotvagot a bangla ciganyok, meg van nekik mondva, hogy csitu, aztan megnyugszanak.

40F truecel

jan. 11. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már belefér a jogtalan támadásba, ami az életed ellen irányult. Ilyen esetben jogod van a jogos védelemhez. Belerúghatsz, kicsavarhatod a kezét, sőt adott esetben meg is ölheted, hisz az életed ellen irányult a támadás(na, azért ez nem ennyire egyszerű, de ha komoly a dolog, akkor megtörténhet. Persze ezt a bíróság vizsgálja).

Tanú kell, vagy kamerafelvétel. A te szavad 2 tagadással szemben nem sokat ér.

Amúgy én felmondanék a helyedben.

jan. 11. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!