Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél, ha azt látnád,...

Mit tennél, ha azt látnád, hogy az egyik munkatársad lefényképezi a mobiljával a másikat, miközben ő éppen dolgozik és háttal van, ezért nem veszi észre?

Figyelt kérdés
Ők ketten nincsenek jóban. Szólnál annak a kollégádnak, akit lefényképeztek? Engem zavarna, ha rólam csinálnák, kérdőre vonnám, hogy mi a fenét akar a képpel csinálni és egyáltalán, hogy jön ehhez. Ti jeleznétek az érintett kollégának? (A főni látta, de nem mondta neki, hogy azonnal törölje és az érintettnek sem szólt.)

tegnap 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Semmit. Kétlem hogy visszaélne vele. Nemhiszem hogy felrakná a netre vmi mémnek.
tegnap 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Szólnék, igen.
tegnap 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én szólnék.
tegnap 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szólnék. Ha nincsenek jóban, akkor pláne nem lehetett valami nemes célja. Ha csak egy embernek küldi el sem okés.
tegnap 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék neki, ugyancsak amiatt, mert nincsenek jóban és ki tudja, konkrétan mire szerette volna azt a képet felhasználni.
tegnap 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
A fönökök mindig a besúgók mellett állnak!
tegnap 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es, neked sok lesifotó van a telefonodon a munkatársaidról? Olyan, amiről nem tudnak. Gondolom nincs és nem véletlenül. Akkor mástól miért lenne normális? Ha csak úgy elküldi vagy mutogatja valakinek már az is visszaélés, a szándék sem számít.
tegnap 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még ha közös ismerősnek akarja is elküldeni, akkor is a másik döntése kell legyen, hogy szeretné-e ezt. Én szólnék, legalább annak, aki csinálta.
tegnap 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk néha marháskodni azzal, hogy ha valamelyik kollega valami vicces dolgot csinál éppen vagy ilyesmi, akkor lefényképezzük, de azonnal odamegyünk megmutatjuk neki, jót nevetünk, ha kéri, azonnal töröljük. Van egy saját messenger csoportunk, oda tesszük ezeket is fel, néha írunk hozzá vicces szöveget is. Soha nem az illető beleegyezése, bevonása nélkül.
tegnap 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!