Mit reagálnátok ha egy munkatársatok titokban lefényképezne titeket munka közben?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 11:15
1/13 anonim válasza:
Jót röhögnék. Mégis mire megy vele?
2/13 anonim válasza:
Rektális vizsgálatot végeznék rajta a telefonja segítségével.
3/13 anonim válasza:
Bosszút állnék. Az innivalója tetejét végighúznám a wc belsőnrészén.
Nesze egy kis herpesz, kis lesifotós
4/13 anonim válasza:
Minálunk az ilyeneket kiutáljuk és kirugatjuk.Csak nyugodtan.:D
5/13 anonim válasza:
De miért fotóz, tetszel neki, vagy mi van?
6/13 anonim válasza:
Nálunk megcsinálták. Egy kis semmilyen családi vállalkozás volt, és a főnök felesége és fia valahogy lefényképezett, és egy dosszién láttam viszont a képemet a cégnél (kinyomtatták valahogy színesben, és bevontak vele pár papír dossziét.)
Bőgtem.
Aztán mentem a rendőrségre.
(N/32)
7/13 anonim válasza:
6
Ez aztán az elmebeteg...
És mi lett végül az ügy vége? Lépett a rendőrség?
9/13 anonim válasza:
Nagy bajban lenne az illető, - ugyanis ahol dolgozom, tilos a telefonok bekapcsolása, sőt, még kikapcsolt állapotban sem lehet nálunk! Egy külön, erre a célra fenntartott helyen kell tárolnunk a telefont.
10/13 anonim válasza:
Lépett, amúgy összetettebb volt a dolog, mert az (akkor még IWIW) profilomat is feltörték valahogy, szóval ez is bejelentés tárgya volt részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!