Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az az ember, aki nem selfmade-...

Az az ember, aki nem selfmade-man, és nem vállakozó, hanem alkalmazott, az lényegében egy szolga?

Figyelt kérdés

tegnap 21:01
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Beosztottak: ti szolgának érzitek magatokat? Ha igen, hogy lehet ilyen állpotból kitörni? Hogy ne csattogtassa az ostort a főnök rajtad?
tegnap 21:02
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Inkabb hülyének érzem magam nem szolgának.

Hanem akinek mintha nem lenne agya masképp megélni csak ugy hogy valaki alá szegődik es az idejét adja el mert nincs egy nyomorult ötlete vagy képességei.

Más 1 telefonnal csinál egy milliot, en meg 1 havi igahúzásos meloval párszázat. Es ha ez nem lenne(egy munkahely ami a szarnyai alá vesz alkalmazott droidnak) meg se tudnék élni saját kútfőből.

tegnap 21:05
 3/21 A kérdező kommentje:
Én utálom az urakat magam felett, mert gyűlölöm, ha valaki le akar nyomni engem. Magánéletben, vagy munkahelyen egyaránt.
tegnap 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:

2.vagyok ja es nem is bonyolult. 2 huszoneves srácot is ismerek annyit csinálnak csak hogy üzletelnek.

Egyi pl szegeny országbol megvesz nagygépeket tarktor uttisztíto meg ezek es eladja gazdag országnak plusz megoldja a kiszállitást.

25 évesen 2 saját ingatlana van ennyiből! Egyik németo-ban másik spanyolban, es 2 audija. Es csak azert kell 2 audi mert az egyik tul nagy es Nemeto-ban korlatozva van az úthasználat kocsikra hogy milyen tipusu autok milyen utvonalakat hasznalhatnak.

(Amugy anyja apja meg nincs is csak gyerekkoraban volt.)

Persze néha minuszban jön ki a szallitassal de ez bele van kalkulálva "az üzlet az ilyen".

Ehhez még sok gógyi se kell max nyelvtudás csak.

Annyira sokan szinte a legegyszerubb dologbol joforman gazdagok es élnek mint marci hevesen es meg mint vmi autista droid vagyok fel 6 kelés- 18 ra érek haza a havi bérért!

tegnap 21:09
 5/21 anonim ***** válasza:
*én meg
tegnap 21:09
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, ha valaki nem mellérendelő, egyenrangú pozícióból beszél velem, a főnök-beosztott, meg a szülő-gyerek kapcsolat már eleve nagyon egyenlőtlen. És sok esetben nincs belátásuknak, visszaélnek a hatalmukkal, elvesztik az agyukat.
tegnap 21:12
 7/21 anonim ***** válasza:
30%

Ja es a srác mesélte hogy volt bnője meg mibol élt. Sima takarításbol. De hogyan?

Ügyvédeknél luxusvillákban..

Még ő bíztatott hogy egy faék takarításban is rengeteg van..

Ja csak nem nekem. A hülyének..

tegnap 21:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, ha fentről leszólnak, papolnak nekem. Le tudnám fejelni az olyat.
tegnap 21:15
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Mindenki olyan amilyen. Azzal te ne foglalkozz.

Vannak cukik kedvesek ari emberek meg vannak nárcik pofázós kisebbségi kpmplexusosak vagy ballábbal keltek vagy fajt a feje az asszonynak.

Ne mások jellemétol függjön a napod kedved.

Soltessz iannak szoktak lenni jo tanácsai.

[link]

tegnap 21:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek alkalmazott lenni. Nincs rajtam akkora felelősség, nem nekem kell a világmegváltó ötleteket szállítanom, a munkaköröm világos, a fizetésem meg havi fix.
tegnap 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!