Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az az ember, aki nem selfmade-...

Az az ember, aki nem selfmade-man, és nem vállakozó, hanem alkalmazott, az lényegében egy szolga?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Eleve milyen alapon beszél velem bárki kioktatóan, vagy ordibál velem? Sudribunkó az olyan. Én ezt nem tudom megszokni, hogy dirigáljanak nekem, vagy lekicsinylően beszéljenek velem. Senkinek nem vagyok a kutyája.
tegnapelőtt 21:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha felét komolyan vettem volna a sértéseknek, már nekimentem volna valakinek.
tegnapelőtt 21:23
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Én a selfmade-man v0ltam de már alkalmazott mert le csusztam .
tegnapelőtt 21:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Passz ezen még nem agyjaltam én örültem, hogy amúgy van munkám még ha nem is a legjobb. Ha úgy alakul teszek bele erőfeszítést akkor lesz majd talán egy saját vállalkozásom.

Használt bugyi eladásból business :p

Vagy elkezdek tanulni ami érdekel. De ahhoz meg kell szednem magam és kell hozzá kereslet

tegnapelőtt 21:30
 15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz dolog kiszolgáltatottnak lenni.
tegnapelőtt 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:

Illetve le csusztattak mert apa fia program volt mint ut0lag kiderült . Nem tudtam hogy ILYESMIRE is kiterjed az apa fia program. azt hittem békésebb az . Háboruban mindent lehet de ennyire ?

A ki akkor könyörög és imádkozik, legyen az bárki; vagy a te egész néped, az Izráel, ha elismeri kiki az ő szívére mért csapást, és kiterjeszténdi kezeit e ház felé: 1 Kiralyok 8--------------38

tegnapelőtt 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Valóban az nálam ez mas területen ütközik ki :'D
tegnapelőtt 21:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
11es de amúgy vannak normális főnökök.
tegnapelőtt 21:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnapelőtt 22:38
 20/25 anonim ***** válasza:

"Eleve milyen alapon beszél velem bárki kioktatóan, vagy ordibál velem? Sudribunkó az olyan. Én ezt nem tudom megszokni, hogy dirigáljanak nekem, vagy lekicsinylően beszéljenek velem. Senkinek nem vagyok a kutyája."

Én beb@sznám az ilyet egy vérebekkel teli ketrecbe, akik 3 napja nem kaptak enni.

tegnap 00:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!