Szerintetek az ilyen munkaerőt egyértelmű, hogy ki kell rúgni? Vagy ez elfogadható emberi tulajdonság?
Stresszt okozó helyzetek esetén
- nem az, hogy lelekes, és csináljuk
- helyette szorongást, stresszt okoz a szituáció

Ha lehet akkor szabadulni kell tőle, mert nem kezeli jól a stresszes helyzeteket (ez hatványozottan igaz a stresszes munkákra, pl ahol szűk határidők vannak). De ezért nem rúgnám ki, csak ha van helyette más.
És persze mindemellett ez egy elfogadható emberi tulajdonság, de főnökként nem elfogadni akarom a munkáltatóimat, hanem minél jobbakat.

Komplikált.
Függ az adott munkafeladattól is, és jó lenne tudni a stresszt kiváltó okokat nála, lehet kezelhető.
Nem belerúgni mégegyet.

Az emberek többsége ilyen, csak az ilyen f..rok főnökök miatt mindenki igyekszik titkolni.
Tudod, ki nem stresszel? Akit nem érdekel, sikerül-e megcsinálni!

A főnök intelligenciájától függ. Én stresszelős vagyok, ami valószínűleg a maximalizmusomból adódik. A főnököm szokott nyugtatni az ilyen szituációkban, mert tudja, hogy a stressz ellenére magas színvonalú munkát végzek rövid határidők esetén is. A hurráoptimizmus, lelkesedés nem egyenlő a jól végzett munkával. Én évek alatt eleget bizonyítottam ahhoz, hogy a főnököm ne vonjon le messzemenő következtetéseket stresszelésemből.
#1 Bízzunk benne, hogy a beosztottjaidat jobban válogatod meg, mint a szavaidat: "de főnökként nem elfogadni akarom a munkáltatóimat, hanem minél jobbakat." Szép volt főnök!

Én az első tipus vagyok, és én is stresszelek, csak én ezt valamiért élvezem, kb. olyan érzés egy húzósabb helyzetben lenni, mintha hullámvasúton ülnék, ezért is vagyok nagyon lelkes, ha nehéz feladat jön. De a stresszelős munkatársakkal is nagyon jól tudunk együttműködni, sőt, azt látom, hogy általában valamennyire oldja a szorongásukat az, hogy azt hiszik, hogy én nyugodt és lelkes vagyok, holott nem, ugyanazon megyünk keresztül, csak máshogy éljük meg.
Senkit sem kellene kirúgni ebben a helyzetben szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!