Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi ido utan jottetek ra,...

Mennyi ido utan jottetek ra, hogy a munkatok mennyire monton lesz vegig? Pedig diploma utan meg fenyes volt a jovo?

Figyelt kérdés

nov. 4. 08:36
A kérdező szavazást indított:
1 ev
2-4
5-9
10+
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Én még nem jöttem rá, érdekes, rugalmas munkám van. Mondjuk még csak kb 3 éve csinálom.
nov. 4. 08:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen azt kifelejtettem, hogy az nem jatszik, hogy kreativ, rugalmas, flexibilis munkaja van valakinek. az is unalmas lehet egy ido utan, leirasaba kellett volna rakni...
nov. 4. 08:52
 3/9 A kérdező kommentje:
marmint jatszik ugymond a szavazasban
nov. 4. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Kb 6-8 hónap kellett hozzá.

Diplomám még nincs, most járok csak egyetemre, de már 4 éve dolgozok. Remélem a diplomámmal nem lesz monoton, unalmas munkám. Nekem eddig sosem adatott irodai, kényelmes meló, szóval most pont azért tanulok olyat, amit csak irodában lehet végezni.

nov. 4. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Amikor nagyon untam mindig elkezdtem új kihívásokat keresni. Eddig mindig sikerült. Ehhez volt, hogy váltani kellett, volt, hogy cégen belül találtam valami újat.
nov. 4. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem voltak illúzióim, közgazdász vagyok, adószakértő.

Amikor huszadik pénzügyes voltam még diploma nélkül, akkor is monoton volt, aztán a számviteli osztályon is, és diplomával szabadúszóként is, ez van...

nov. 4. 10:22
 7/9 Psycho ***** válasza:
61%
Nekem sem unalmas/monoton, pedig az egyik részét 13 éve, a másik felét 6 éve csinálom. Az más kérdés, hogy bele lehet fásulni, el lehet benne fáradni mentálisan, de ilyenkor jönnek jól a szünetek, amikor fel tudok töltődni.
nov. 4. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem jöttem rá. Vannak monoton részek, de szerencsére eddig nem kerültek túlsúlyba.
nov. 4. 10:52
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%
Sosem voltak illúzióim, az egyetem mellett gyárakban dolgoztam végig. Ahhoz képest a főállású munkáim vidámparkok.
nov. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!