Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaügyibe ajánlhatnak...

Munkaügyibe ajánlhatnak valami diplomás munkát ?

Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsment alapszakon végeztem, de nem találok munkát. Budapesten keresek és már vagy 200 helyre beadtam, abból 1 helyre hívtak be. Már tényleg nem tudom mit kezdhetnék a helyzettel, van 1,5 év multis tapasztalatom, állítólag a cv-m is jó. Igazából bármilyen munkát elvállalnék, viszont még az olyan pozíciókról is elutasítanak, aminek nem kimondottan feltétele a diploma. Mit tegyek? A pénz kell mert albérletet kell fizetnem, de nem találok semmit.

okt. 18. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Közigazgatási állást talán igen.
okt. 18. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk biztosan nem. Ostobák dolgoznak ott, semmit nem tudnak, csak téged regisztrálni. Be akartak iratni számtechtanfolyamra. Mondom, 20 éve dolgozom számítógépen, mégis mit akarnak. Semmilyen törvényt nem ismernek, interneten nem tudott a nő keresni.
okt. 18. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer szerencsém volt, maga a munkaügyi központ ajánlott állást ott maguknál, pénzügy. Átmenetnek jó volt.
okt. 19. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj engem is be akartak íratni számtechtanfolyamra. Mondom ezt tanultam. Nem nagyon akart eljutni a kedves ügyintéző agyáig. Amúgy nem hogy állást, de még a vmp weboldalt sem tudta ajánlani magától.
okt. 20. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Közmunkát vagy 3 hónapos szerzőséssel pályázati pénzből fizetett munkát tudnak adni. Semmi mást.
okt. 20. 12:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A közmunka mennyit fizet most ? Ideiglenesen azt is elfogadnám, amíg nem tudok elhelyezkedni.
okt. 20. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

A diplomás közmunka 120 ezret.

A nem diplomásat nem tudom, kb. 90 ezret. Nettóban.

okt. 20. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
7-es a garantált jó lesz nettó 108e-nak, de azt se kapja meg feltétlen diplomával, volt munkatársamnak hiába volt, nem volt szakirányú az adott munkakörhöz, így a kevesebbet kapta, elképzelhető csak 88-at fizetnének.
okt. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!