Külfödről visszaérkezett, frissen végzett egyetemista vagyok Pécsett, kevés itteni ismerősöm van. Tud bárki is bármilyen helyet/programot javasolni ismerkedéshez?
Trafik, ClubFashion, EstCafé, Sörház...
Van vmi új klubb/bár szerűség, ahol kockák nyomulnak, szerepjátékok társas kivitelben, elvileg konzolok is vannak, de nem tudom mi a neve, érdeklődj utána, ha gondolod. Elvileg újranyitják mert más lett a tulaj, és mostanság lesz a nyitóbulija.
Gyrososoknál sok a fiatal, főleg az Árkád mellettiben. A színház környékén volt egy jó koktélos, ahol mostmár drága kajákat árulnak- elitebb vendégek járnak be, a 20 alattiak kikoptak, ha komolyabb társaságra vágynál. Igazából azon a környéken már a sétányon is lehet ismerkedni, főleg este.
Tettyén szoktak tartani túrákat/túra versenyeket, amin egyszer voltam, az jó hangulatú volt. A túrások többsége nyitott.
Vásártéren tán, ha vmi „cuki“ állatot árulsz, vagy sétáltatsz. A pláza az kihalt, de a filmre váróknál bepróbálkozhatsz.
Figyelgesd a koncerteket/előadásokat, szokott vmi „rapper“ lejárni, akkor mozdulni nem lehet a sok fiataltól.
Néha van pszichedelikus buli is, elvileg ott mozdulnod se kell, mert vki tuti nyit feléd.
Konditerem, csoportos edzések, könyvtár.
Ha van kutyád akkor könnyű kutyásokkal ismerkedni. Ha nincs akkor kérj kölcsön egy kutyát :) a kutyafuttatóban jó társaság szokott összejönni :)
Érdemes a szomszédokkal, utcabeliekkel is ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!