Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemista kolisként hogyan...

Egyetemista kolisként hogyan húznád ki magad az ivás alól?

Figyelt kérdés
Pl. tegyük fel, pszichiátriai betegségekre kell gyógyszereket szedned, amikre nem lehet ini, és ugyebár ez nem egy olyan dolog amit híresztelni szokott az ember. Nem elég azonban, ha egyszer-kérszer-háromszor visszautasítod az italt, csak azért is kitöltik neked, és ilyeneket moindanak, hogy "ne legyél már ünneprontó" "ne stréberkedjél már" satöbbi satöbbi. Hogyan húznád ki mégis magad alóla?
2013. nov. 15. 22:20
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
megmondanám,hogy mondjuk más betegségre szedem a gyógyszert. Tehát nem kell azt mondanod,hogy ezek pszihiátriai gyógyszerek,hanem találj ki valami mást,és mond,nem hagyhatsz ki egy alkalmat se a beszedéséből. Téma lezárva :)
2013. nov. 15. 22:34
 2/19 A kérdező kommentje:
de milyen gyógyszer lehet még az olyan?
2013. nov. 15. 22:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Szívgyógyszer, mert magas a vérnyomásod
2013. nov. 15. 22:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Az 20évesen elég érdekes....
2013. nov. 15. 22:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén húztam ki magam ez alól. Egyszerűen utálom az alkohol ízét, illatát, hatását. (másnapra kicsi piától is iszonyú fejgörcsöm volt kétszer, így nem próbálkoztam többet). Aki ezt nem érti meg, azzal én nem is szeretnék barátkozni. Ennyi. Egyszerű ez.
2013. nov. 15. 22:49
 6/19 anonim válasza:
100%
első vagyok. Miért szerinted 20 évesen mindenki makk egészséges? rengeteg fiatal szed magas vérnyomásra gyógyszert,és rengeteg fiatal küzd szívproblémákkal.
2013. nov. 15. 22:51
 7/19 anonim ***** válasza:
én 18 éves vagyok, és két osztálytársam is szed gyógyszert a vérnyomása miatt, ez veleszületett is lehet, ráadásul szerintem nem is olyan ritka.
2013. nov. 15. 22:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne érdekes? SAJNOS gyakoribb, mint hinnéd! :(
2013. nov. 15. 22:53
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, nem gondoltam volna tényleg hogy annyira gyakori lenne ilyen fiatalok körében is :(((
2013. nov. 15. 23:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy a fanta menőbb.
2013. nov. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!