Balázs100439 kérdése:

Érdekelne valakit?

Figyelt kérdés
Sziasztok!20éves srác vagyok Győr környékéről!szeretnék pár emberkéből kialakitani egy haveri társaságot:) hang studiot szeretnék csinálni itthonra..ahol lehetne lógni meg piálni egésznap:D akár tehetséges embereket is szivesen támogatnák ! Ha valakit érdekelne egy ilyen társaság irjon vagy dobjon egy mailt a veszkijaratb@gmail.com-ra

2013. júl. 23. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jól hangzik, de inkább a haverjaidat vidd el! Ismeretlenekkel nem jó az ilyet mert kell a bizalom ahhoz meg idő kell!
2013. júl. 24. 00:11
 2/3 anonim válasza:

Elsőnek igaza van, ez így kicsit "gyors":D

+ szerintem könnyebben, gyorsabban lehet zenéket írni, egyedül mint társaságban

2013. júl. 24. 00:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Haverékkal gondoltam a dolgot...de új embereket is szívesen látnánk..igen idő kell hozzá meg bizalom:) de részünkről akad mindkettőböl épp elég:)
2013. júl. 24. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!