Egyetemista kolisként hogyan húznád ki magad az ivás alól?
Miért kell erre kifogást keresni?
Csak mondd meg, hogy nem és kész.
20 évesen ne legyél már ennyire gyerekes.
Én sem iszok soha. Szimplán ha kínáltak, megmondtam, hogy nem, köszönöm. Miért? Mert nem szoktam inni, és nem is akarok. Pont. (nem kell elmondani, miért)
Ha nem érti meg, az az ő baja, azzal én már nem foglalkozok. Ha erősködik, akkor ignorálom. Úgy vagyok vele, hogy tartson aminek akar, én nem fogok hazudozni, ha vkinek az ciki, hogy a másik nem iszik, az csak saját magát minősíti. Ennyi.
És én is kolis vagyok.
Felesleges hazudozni, minek. Mondd el, hogy nem iszol, és nem is akarsz. Pont. Ebben semmi ciki, vagy lenézendő dolog nincs. Aki kevesebbnek tart utána, annál legalább már tudod, hogy nem éri meg vele barátkozni. Ha haver, akkor elfogad olyannak, amilyen vagy. :)
Egyszerűen megmondod, hogy gyógyszert szedsz, és arra nem lehet inni.
Ahhoz meg már semmi közük sincs, hogy mire szedsz gyógyszert. Nem kell magyarázkodni, ne is magyarázkodj. Azt pedig, hogy vki nem iszik, illik tiszteletben tartani. Ha nem bunkók, akkor tiszteletben tartják, és megértik. Aki ilyen miatt lenéz valakit, az az én szememben 0 értékű ember.
Azt nem mondtam, hogy lenéznek, nekem úgy tűnik inkább, hogy "megsértődnek" (múltkor pl ünnepeltünk valamit).
Na de igazatok van, és köszönöm mindenkinek, aki írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!