Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemista kolisként hogyan...

Egyetemista kolisként hogyan húznád ki magad az ivás alól?

Figyelt kérdés
Pl. tegyük fel, pszichiátriai betegségekre kell gyógyszereket szedned, amikre nem lehet ini, és ugyebár ez nem egy olyan dolog amit híresztelni szokott az ember. Nem elég azonban, ha egyszer-kérszer-háromszor visszautasítod az italt, csak azért is kitöltik neked, és ilyeneket moindanak, hogy "ne legyél már ünneprontó" "ne stréberkedjél már" satöbbi satöbbi. Hogyan húznád ki mégis magad alóla?
2013. nov. 15. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miért kell erre kifogást keresni?

Csak mondd meg, hogy nem és kész.

20 évesen ne legyél már ennyire gyerekes.

2013. nov. 16. 02:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudod miért kell kifogást keresni? Mert soha életemben nem voltak barátaim, és örülök, hogy egyáltalán valaki szóba áll velem. hát ezért
2013. nov. 16. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
El kell szomorítsalak, de ezek sem a barátaid, ha képtelenek felfogni, hogy te nem akarod. Sőt, valószínűleg csak ki fognak használni, de te tudod.
2013. nov. 16. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Vigyél gombát poénbòl.
2013. nov. 16. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
mondd, hogy fáj a gyomrod a piától, mert refluxos vagy és csak rosszabbul leszel tőle
2013. nov. 16. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Én sem iszok soha. Szimplán ha kínáltak, megmondtam, hogy nem, köszönöm. Miért? Mert nem szoktam inni, és nem is akarok. Pont. (nem kell elmondani, miért)

Ha nem érti meg, az az ő baja, azzal én már nem foglalkozok. Ha erősködik, akkor ignorálom. Úgy vagyok vele, hogy tartson aminek akar, én nem fogok hazudozni, ha vkinek az ciki, hogy a másik nem iszik, az csak saját magát minősíti. Ennyi.

És én is kolis vagyok.

Felesleges hazudozni, minek. Mondd el, hogy nem iszol, és nem is akarsz. Pont. Ebben semmi ciki, vagy lenézendő dolog nincs. Aki kevesebbnek tart utána, annál legalább már tudod, hogy nem éri meg vele barátkozni. Ha haver, akkor elfogad olyannak, amilyen vagy. :)

2013. nov. 16. 14:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyszerűen megmondod, hogy gyógyszert szedsz, és arra nem lehet inni.

Ahhoz meg már semmi közük sincs, hogy mire szedsz gyógyszert. Nem kell magyarázkodni, ne is magyarázkodj. Azt pedig, hogy vki nem iszik, illik tiszteletben tartani. Ha nem bunkók, akkor tiszteletben tartják, és megértik. Aki ilyen miatt lenéz valakit, az az én szememben 0 értékű ember.

2013. nov. 16. 14:25
 18/19 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam, hogy lenéznek, nekem úgy tűnik inkább, hogy "megsértődnek" (múltkor pl ünnepeltünk valamit).

Na de igazatok van, és köszönöm mindenkinek, aki írt!

2013. nov. 16. 14:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Nézd, ilyen miatt szerintem inkább a sértődés az illetlenség. :)
2013. nov. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!