Egyetemista csajok! Ti egyutt birnatok lakni egy ilyen csajjal? Vagy csaken vagyok tul szorszalhasogato?
Figyelt kérdés
Egy regi osztalytarsammal es egy baratnommel lakok egy lakasban. A baratnom kb velem egy hullamhosszon van, a volt osztalytarsam viszont nagyon fura. Pl o nem eszik feher kenyeret, csak Graham kenyeret, vagy barnat vagy a jo eg tudja, milyet; nem hasznal cukrot sem, hanem csak edesitoszert, nem eszek szalmakrumplit esigy tovabb... Hogy lehet az ilyen helyzetet kezelni?2013. febr. 14. 16:45
1/13 anonim válasza:
Nem közös kaján éltek nem? Ha mindenkinek van egy polca a hűtőben ami a sajátja, akkor nincs probléma. Te is és ő is eszi amit jónak lát.
2/13 A kérdező kommentje:
igen, de ugy gondoltuk, hogy osszedobunk penzt olyan dolgokra, amit kozosen eszunk, de neki nem kell olyan kenyer, amilyen nekunk....
2013. febr. 14. 16:56
3/13 anonim válasza:
Hát akkor ti ketten összedobjátok a pénzt ő meg vesz olyan kenyeret magának amilyet akar. Beszéljétek meg vele, de egy ilyen szokás miatt nem kell megbántani őt.
4/13 anonim válasza:
Akkor értelemszerűen azt nem a közösből veszitek. Nem kényszerítheti rád az ő életformáját.
5/13 anonim válasza:
Ezen miért kell fennakadni? Biztos te is eszel olyan dolgot, amit a másik kettő ember nem szeret(édesség, süti, joghurt stb..) és azt megveszed magadnak, és te megeszed. Akivel egy kaját esztek majd mindig főztök két adagot, a harmadik meg vesz meg főz magának amilyet szeretne, ő sem fog szerintem megsértődni, hogy ti miért nem fizettek ki olyat, amit nem is esztek!
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy olyan őrületes dolog amit ne lehetne elviselni. Nem rumlis, nem cigizik, nem csinál bulit mikor aludnál, akkor meg?? Hagy legyen neki külön kajája.
7/13 anonim válasza:
Te vagy szőrszálhasogató! :)
Osztozkodj a másikkal, őt meg hagyjátok a maga világában élni. Ha ő akarna osztozkodni, jelezzétek hogy nem és kész is a dolog.
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán van itt helyzet? Inkább csak idegesít, hogy ő "fura". Bár nem értem, hogy ezek miatt miért is lenne az...
9/13 anonim válasza:
Ez probléma? Nekem olyan szobatársam volt aki az ágyon hagyta karácsonyi szünetre a kenyeret ami januárra életre kelt, szalmakrumli-darabkák fogadtak az asztalon hagyott füzetemen, kilocsolta a szörpöt a szobában, mire hétfőn megérkeztem muslicatenyészet fogadott, a kukát sose vitte ki, ágyat beköltözéskor húzott, éjjelente filmezett, mert órára sose járt. Ha a barátja is ott aludt, akkor a film mellett egyéb hangok. Igaz én kolis voltam, de közös cuccokat még azokkal se vásároltam, akikkel jóban voltam. Inkább csak "cserekereskedelem" volt.
10/13 anonim válasza:
Pont, hogy ez a normálism, egészséges étkezés!
A probléma megoldását meg fentebb leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!