Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen programok léteznek a...

Milyen programok léteznek a barátokkal töltött időre, amik nem a kocsmázással és az ivászattal vannak összefüggésben?

Figyelt kérdés
A barátaimmal nincs más programunk, csak hogy kocsmázunk.. iszunk... és ez rohadt nagy probléma, mert eljutottam arra a szintre, hogyha iszok rohadtul sértő, bántó és agresszív vagyok.. úgy döntöttem, hogy 6 év alkoholizmust lezárok végleg... mert már agresszív voltam a barátnőmmel is, persze először és utoljára... ebben biztos vagyok. Olyan program lehetőségeket kérnék, amik kiváltják a kocsmázást... Nem ejtőernyőzésre gondolok.. hanem csupán arra, hogy egy átlagember mit csinál a barátaival ha nem iszik....

2013. okt. 17. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Római parton (meg biztos sok helyen még) lehet kenukat bérelni. Egy pár órás kenuzás alatt nagyon jókat lehet beszélgetni.

Közös érdeklődéstől függően rendezvényekre is lehet menni, pl. szoktak lenni oldtimer auto kiállítások, zsibvásárok, bucsuk, stb.

Mondanám, hogy a Vidámpark is jó program, ha még lenne. De vannak hasonló helyek, bobpályák, ilyesmi.

Vagy ilyen lézeres paintball játékra is be lehet fizetni, nagyon szórakoztató, bár ott nehezebb beszélgetni közben. Viszont jó hangulatot teremt.

2013. okt. 17. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Kirándulás, sétálás. Kimentek egy parkba, leültök egy padra és beszélgettek. Túrázás, különféle sportok, pl. csapatsportok, foci, kosárlabda stb. Biciklizés. Egy átlagember ezeket csinálja a barátaival, vagy ha sport egyáltalán nem jöhet szóba, akkor üljetek be valami olyan helyre, ami nem kocsma, hanem pl. teázó, és egy pohár alkoholmentes akármi mellett beszélgessetek.
2013. okt. 17. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Étterembe is mehettek. Nem kell drága helyre, inkább ilyen kis fogadóba. Ott nem kell inni, inkább enni.

Ha meg inni (itatni) akarnak, akkor te egyszerűen nem kérsz. Ha ezt nem értik meg, akkor nem tudom, mit értesz barátság alatt.

2013. okt. 17. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nahát ezek nem is rossz elképzelések :D Köszönöm az eddigi segítségeket :) Szervezek valami ilyesmit az 100% Még várok további ötleteket is. Minél nagyobb a lehetőségek tárháza annál jobb lesz ezek után minden. :)A legrosszabb egyébként az, hogy alapból kocsmába ismerkedtünk meg... önmagában azzal, hogy mindig számíthatunk egymásra egymás segítségére vagy problémák megbeszélésére stb. ezzel nincs gond, és sosem volt.. csak maga a helyszín és az életvitel nem az ami már nekem tetszik... Az emberek mind remek emberek egyébként (Y) Szerintem nem okoz akadályt, hogy új dolgok jöjjenek képbe és hasznos is lesz, úgy érzem.
2013. okt. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!