Mennyi a fizetésetek?
Kérdező; azt ugye tudod, hogy ez nagyon képlékeny téma?
Tudod, mennyi az átlagfizu itthon?
Na már most, biztos lehetsz abban, hogy akik válaszolnak érdemben, szinte mind vagy 1,5x annyit fognak írni.
A céljaidhoz ez a kérdés nem megfelelő.
Biztosan sokan írnak majd milliós fizetéseket.
Matematikatanárként (25 éve tanítok) a nettó fizetésem január 3-án nettó 449081 Ft volt. Ebben benne volt az osztályfőnöki pótlék és a végzettség után járó pótlék. Feketén magántanárként kb 250 ezret kerestem.
Szintén kelet Mo
Közalkalmazott diplomaval napi 8 ban 290 ezer
Audiban dolgozom 11 éve, mint audis alkalmazott, aki dolgozott ott az tudja, hogy ez nettóban mint jelent.
Bőven 600 nettó felett..
Biztonsági őr vagyok GYMS megyében, nincs 24, csak 10-11 óra munka/nap, meló az van, sokat kell autózni, ugrálok, figyelek, csicskáztatnak, stresszes az egész. Ünnepek szabadok, vasárnap meg csak 5 órázok. Magamat osztom, a vezénylést én írom, szolgálati autó van, meg adminisztráció is van 6000 oldal. Az adminisztrációs része tetszik, meg a vezetes, de amúgy a többit utálom. Minimálbérre vagyok bejelentve, és szabadság nincs, nem adják ki, és ki sem fizetik. Nettó kb 300-350 ezret keresek.
Ezelőtt építkezést őriztem Békés megyében, volt ingyen szolgálati lakás(minden ingyen volt, így 30 fokot csináltam nonstop a lakásban, és volt hogy 50 ezer lett a gázszámla :D), de kellett 24-ezni, hétköznap meg állandóan éjszakai műszak volt. Semmi dolgom nem volt, de cserébe fagyoskodtam. Ott rendesen be voltam jelentve, meg volt szabadság is. Havi kb 200-230 óráim voltak, most csak kb 150-170 max, nagyon sokat jövök, ha már 200 van. Ott volt, hogy kerestem 560 ezret is nettóban, de az alja 420 ezer volt. Királyként éltem ott abból a pénzből, de vége lett a melónak, meg közben elmentem egyetemre, így maradt ez. Van több szakmám, de másban nem vesznek fel, mert ezt csinálom gimi óta, így maradt ez egyelőre. Futárkodásra akarok váltani, de még onnan se szóltak. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!