Tabu mennyi a fizetésetek?
Kíváncsiskodó, azonos munkakörben dolgozó kollega kérdésére ti megmondjátok az összeget?
Nyílván nem titok, és eddig elmondtam, de idegesítő, hogy mindig mindenkit kifaggat,hogy mennyit kapott, utána meg teszi a megjegyzéseket, fényképezi a jelenlétiket, számon tartja ki mikor megy el előbb, ki mit csinál...
Így úgy döntöttem többet nem mondom meg..erre az van, hogy biztos én többet kapok.....
Munkatárs még sosem kérdezte. De hasonló területen dolgozó vagy dolgozni kívánó ismerős igen. Számukra nem titok.
Munkatársakkal nem vagyok olyan jóban, meg feszélyez, hogy munkatárs, aztán ki tudja kihez jut el ez az infó.
Rokonaim, barátaim és munkatársaim tudják. Nem titok.
A férjemét viszont nem szoktuk mondani, csak legbizalmasabb barátaink tudják.
Igen nekünk szerződésben is meg van tiltva, hogy beszéljünk róla meg nem is szokott jól elsülni ha valaki megtudja, hogy másfél milla fölött van a nettóm.
Szomszéd levél lopással rájött, fogjul ejtette asszony macskáját aztán váltságdíjat akart szedni mondván pár milla nekünk úgy is aprópénz.
Eljátszotta jajj hova tűnhetett szegény, de ha fizetünk megtalálási díjat segít megkeresni.
Közben láttam ablakában, hogy nyávog, kapálózik és próbál kijutni.
Másik szomszédom átküldtem, hogy menjem át beszélgetni és nyisson ablakot kisszobában.
Macsek egyből kapcsolt és rohant vissza hozzánk.
Aztán följelentett, hogy az az ő macskája és elloptuk.
Aztán még 15-20 másért is följelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!