Ahol dolgoztok mennyire követi az inflációt a fizetésetek és milyen munkakörben vagytok? Számíthattok idén emelésre?
Sziasztok!
Azért merült fel bennem a kérdés, mert beszélgettem egy kollégámmal és szerinte maradjunk (azaz inkább maradjak) csendben, mert tavaly volt egy jelentős emelés és jól keresünk/keresek.
Én is azon gondolkozom, hogy megvárom még ezt a hónapot, aztán rákérdezek, hogy mikor lesz emelés.
Most az internetszolgáltató küldött egy értesítést, hogy 3000 Forinttal emelnek, aztán ugye drágul minden.
És elvileg azért dolgozom, hogy a megszokott életszínvonalat fent tudjam tartani és ugyanúgy spóroljak is mellette. Nem azért, hogy bármiből is lejjebb adjak. Erre mondta a kollégám, hogy jól keresek maradjak csendben. 🤔
Bírósági dolgozó vagyok. 2022 januárban kaptunk utoljára 13 %-ot.
Tehát több mint két éve nulla fizetésemeles a rekordinflacio ellenere. Én már csak június 30-ig vagyok. Megyek máshova.
Köszönöm a válaszokat. :)
Az a "baj", hogy szeretem a munkámat, tehát nem szívesen váltanék, de elkezdtem nézelődni, hogy hol mennyit lehet keresni.
Mondjuk ezen most meglepődtem, hogy bírósági dolgozóként nem volt emelés és kevés is a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!