Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetésetek?

Mennyi a fizetésetek?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok egy KKV-nál értékesítő. Minimál bérre vagyok bejelentve de borítékos részével átlag nettó 340.000 forint körül keresek. Vidéken élek, Kelet Magyarországon, kisvárosban. Érdekel ti mennyit kerestek, milyen munkával, milyen tapasztalati szinten. Mivel váltani akarok csak nem tudom most mik a bér realirások.

tegnapelőtt 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és engem még az Audiba se vettek fel! 🤣🤣🤣
tegnapelőtt 12:17
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Értékesítésben nagyon kevés, amit keresel. Válts multira, bejelentve megkeresed a tripláját éves szinten nézve.
tegnapelőtt 13:07
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

BAZ Vármegye azon belül Zemplén, (itt sajnos dögvész van, kevés a jól fizető munkahely)

285e + 2 hétvége 30e

Kereskedelem

tegnapelőtt 13:08
 14/24 anonim ***** válasza:
GyMS megye, autószerelő. 1 éve vagyok itt. Garantált bérminimum + 8000ft/nap zsebbe
tegnapelőtt 23:01
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Meglepő, hogy eddig csak a kis fizetésűek válaszoltak. Pedig ilyen kérdések tele szoktak lenni a milliós fizukkal.
tegnapelőtt 23:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Komárom-Esztergom megye, hátralékkezelési terület, 38 év jogviszony, bruttó 580 ezer, nettóban olyan 385 ezer. Borítékos pénz nincs.

Komárom-Esztergom megye, lakatos-hegesztő szakterület, 36 év jogviszony, bruttó 440 ezer, nettóban 292 ezer. Borítékban kiegészítve a nettó 292 ezer bér 440 ezerre.

tegnap 09:03
 17/24 anonim válasza:
55%
2 millió bruttó, vezető szoftverfejlesztő.
tegnap 09:13
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Vajon mi értelme volt a 30 foknak a lakásban?
tegnap 10:34
 19/24 Senior Séf ***** válasza:
64%
Most emelték a nyugdíjamat, így egy gyűszűnyivel meghaladja a 300-at.
tegnap 13:19
 20/24 anonim ***** válasza:
34%
18, volt hogy 24 órában kint fagyoskodtam a -10 fokban, de minimum 15-ben, mikor éjszakáztam. Nem kaptam munkahelyen semmi áramot, fűtést, semmit. Úgyhogy a szálláson bepótoltam, mert sokszor még ott is fáztam egésznap. +szar volt az összes nyílászáró, és ha nem kapcsoltam ennyi fűtés, akkor azonnal kva hideg lett.
tegnap 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!