2 műszakban (este is) dolgozók segítségét kérném?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, illetve eddig tiszta, hogy ha egy munkaidő 12 órás (naptári) beosztásban az van jelölve, hogy Január 10. (ez esetben reggel 6-tól este 6-ig van munkaidő), akkor amikor este 6-ra kell menni akkor a naptárban melyik naphoz íródik? Amelyiken kezdődik vagy végződik a munkaidő?
példa, hogy mire gondolok: Január 12. van beikszelve esti megjelöléssel. Akkor Január 12-én este 6-tól van munka 13-án reggel 6ig?
Vagy ez esetben 11-én este 6-tól vagyok 12-én reggelig?
Fiatal vagyok még tanulok és nincs a családomban ilyen műszakokban dolgozó akit kérdezhetnék.
Köszönöm
ma 16:15
1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező az 1. A jó megoldás. A munkanap kezdete van x-elve. Tehát ha a 12-e van ixelve, akkor 12-én kezdesz 18 órakkor.
2/2 anonim válasza:
Hetfo reggel 6 ora az melyik napra vonatkozik ?
És a hetfo este 6 ora?
Ennyire fogyatekos nem lehetsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!