Ha állandóan hívogatna a kollégád, akitől te nem akarsz semmit, napi 2 órát, de muszáj neki felvenned a telefont, szólnál a felettesednek?
Figyelt kérdés
tegnap 21:09
1/11 anonim válasza:
Neki szólnék, hogy nem érek erre rá.
Mkndja mit akar, 2 perce van.
A fefettesemnek mi köze hozzá? Max. Ha már szóltam neki többször és már a zaklatás határát súrolja, akkor előbb belengetném a lehetőséget, hogy szólni fogok, aztán ha ez sem segít, hr.
3/11 anonim válasza:
Szerintem is az a megoldás, hogy tárgyilagosnak lenni, és zárni a beszélgetést, ha a probléma megoldva.
4/11 anonim válasza:
Pill mindjart visszahivlak, es lerakom.
5/11 anonim válasza:
Neki szólnék, megmondanám a szemébe, bármilyen gondom is van vele. Nem vagyok óvodás, hogy mindenért rohanjak az óvó nénihez.
6/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "muszáj neki felvenni". Nem vagyok senkinek se köteles hallgatni napi 2 órát a süketeléseit, főleg ha nem munkaügy.
7/11 anonim válasza:
Neki mondanám meg a helyedben, hogy ne haragudjon, de neked az a 2 óra másra kell.
8/11 anonim válasza:
Kihangosítod és elkezdesz valami mást csinálni. Nekem leginkább a mosogatás vált be: egyrészt nem hallom, mit mond a másik, másrészt kihangosítva olyan zajos, hogy a hívó felet is k***ára zavarja, ezért hamar megunja a szófosást és leteszi. Nekem ez leginkább édesanyámnál vált be: bárhol is dolgoztam, a kollégáimat pár hét alatt rá tudtam szoktatni, hogy csak értelmes dolgokkal keressenek, nála ez több évet vett igénybe.
9/11 anonim válasza:
Miért lennék köteles felvenni, ha nem a felettesem? Napi 2 óra? :D 1-2 alkalommal szólnék az illetőnek hogy hagyjon békén, ha ez nem hat akkor szólnék a felettesnek, hogy a kolléga feltart a munkavégzésben.
10/11 anonim válasza:
Fhu, volt ilyen kollégám. A telep legidegesítőbb, 80 éves szar alakja, aki állandóan elhordott mindenkit mindennek, meg már hallucinált. Olyanokat csinált, hogy a telepen videózta az embereket, ahogy WC-re mennek, és elküldte a főnöknek, hogy ,,elhagyták a szolgálatot. Hazamentek", meg kamu dolgokat talált ki 0-24, hogy az egyik kolléga behordja a feleségét, és ott dugnak az őrhelyen, stb. Nyilván semmi nem volt igaz. Engem is állandóan kidumált, és mindig éppen valakire akaszkodott, aki hivogatott 0-24, mikor mindenki leakasztotta, akkor jöttem én. Na, én párszor meghallgattam a 2-3 órás hisztijét, meg kidumálását, majd mondtam, hogy bocs, nekem van életem, nincs rád időm, és letettem. Emlékszem már rég felmondtam, és még mindig hivogatott. Azóta tiltólistán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!