A munkahelyeteken mennyire van jelen a minél kevesebb emberrel minél kevesebb pénzért minél többet szemlélet?
Pl. az én munkahelyemen(autóipari multi) folyamatosan azon vannak, hány embert tudnának még kirúgni, hogy aztán a többiek majd csinálják a munkájukat.
A targoncások, kalodaállítók( akik a késztermék csomagolóanyagát állítják készre) zsebből esznek, vagy nem esznek, idejük sincs.
Más munkahelyekről is hallottam ezt.
Lesik, hogy ahol 3 ember dolgozik, oda elég 2, ahol 2 volt, oda 1 is elég stb.
Máshol is ez megy?
Pl. a targoncások nem mehetnek üres villával, mert ha az igazgatóság észreveszi, rögtön megy a balhé, hogy nem kell ennyi ember....

nagyon, adminisztratív munkakör. Nálunk kitalálták, hogy nem javítják meg a nyomtatót, mert úgyis el fog romlani.
szerencsére febr 1-én elbúcsúztam tőlük végleg.

Nálunk ez nagyon fura.
Azokban a munkakörökben ahol dolgozni kell hiány van, 2-3 ember munkáját végezzük 1 embernek is kevés fizetésért.
Közben meg vannak a cégben "eltartott" alkalmazottak, akik konkrétan semmit nem csinálnak, azt a napi 2 dolgot pont meg tudná helyettük csinálni bárki, az ő fizetésüket is mi termeljük ki, ők meg csak vannak. És még csak nem is vezető beosztású emberek.

Szintén autóipari multi vagyunk. Nálunk is szinte ugyanez vanm
Nálunk is ott spórolnak ahol tudnak
Szabad tudni, hogy melyik cég? Privátban én is leírhatom
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!