Az igaz, hogy leader szemléletű vezetők, vagy olyan munkahelyek, ahol normálisan használják a menedzsment iskolák tanításait nem léteznek?
Kétféle vezető van ,az egyik azt mondja előre,a másik meg azt hogy utánam.
Az utóbbiból van kevés,de azért léteznek.
Nem nagyon értem mit akarsz kihozni ebből. Dolgoztál már multinál?
Úgy működik a dolog, hogy a "főnök" is egy másik főnöktől kapja a feladatot amit úgy oszt szét a dolgozói között, hogy figyelembe veszi az egyéni készségeket. De az, hogy, ha neked pl nem működik az excel az a te dolgod megoldani. Mondj már konkrét szitut légyszi.
Nem dolgoztam még multinál.
Például, ha sose pakoltam még TV-t a kamionba, elmondja-e, hogy milyen sorrendbe tegyem be a TV-ket a kamionba, vagy csak annyit mond, hogy ezt a 20 TV-t tegyem be.
Én egy teljesen más szemléletű cégnél dolgozom. Agilis módszertant követünk. Van egy 7 fős csapatunk, akik közösen dolgoznak azon, hogy a product owner által defíniált feladatok elkészüljenek.
A főnökömmel pár havonta egyszer beszélek. Az is kb az, hogy hogy érzem magam meg, hogy szükségem van-e valamire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!