Haverom fél munkáltatói jövedelem igazolást kérni, mert fél hogyha a munkáltató megtudja hogy hitele van, akkor soha többet nem kap béremelést, mert tudják hogy ki van szolgáltatva. Ez mennyire reális?
Figyelt kérdés
febr. 7. 00:00
1/5 Katona Dius válasza:
A béremelés nem az alapján jár, hogy kinek van rá nagyobb szüksége.
Mivel hitele van, gondolhatja a munkáltató, hogy ha nem kap elég bért, megy olyan helyre, ahol kap annyit, hogy törleszteni tudja a hitelét. Ez a másik oldal.
Szóval szerintem nem reális a félelme.
2/5 anonim válasza:
A munkáltatónak semmi köze hozzá,hogy miért kell neki jövedelem igazolást kérnie,mert akár egy albérlet miatt is lehet.
Például egyszer akartam venni egy laptopot, pár hónapos törlesztéssel és ott is kérték. Szóval tud mondani valamit,ha az igazat nem akarja.
3/5 anonim válasza:
Akinek hitele van, annak pont fontosabb szerintem a fizetés. Én pont attól félek, hogy megtudják, hogy nekem mennyire nem fontos, mert alacsonyabb bérből is jól élek, nincs sok kiadásom, hitelmentes saját lakás, stb, és majd emiatt nem adnak, pedig nekem is kellene több pénz, mert azért vannak komolyabb terveim is az életben azon kívül, hogy ne haljak éhen és lakjak utcán. De akinek van egy halom kötelező kiadása, az pont, hogy érzékenyebb lesz szerintem a fizetésre és előbb keres másik helyet, ahol többet adnak. A hitelesek inkább a kirúgástól szoktak félni, ha köcsög a munkáltató, maximum ezzel tud visszaélni, hogy fenyegetőzik.
4/5 anonim válasza:
Ez baromság :D Miért ne kapna? A cégek tudják, hogy attól mert hitele van, még ugyanúgy felmondhat, ha talál másik melót.
5/5 anonim válasza:
Nálam sem kérdezték meg, ősz után újra kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!