Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondanátok véleményt erről az...

Mondanátok véleményt erről az állásajánlatról?

Figyelt kérdés

Rövidre fogom.

Indeeden találtam ezt a melót.

Teljes óraszám.

Hónap végén fizetnek.

90 nap próbaidő.

Családi vállalkozás, és úgy néz ki én lennék az egyetlen alkalmazott.

Voltam náluk interjúzni, éd úgy néz ki fel is vesznek.

A pasi aki interjúvolt olyan fura volt, mintha tikkelt volna, de amúgy szigorú de korrekt.

Nagyon kacifántosak voltak, kértek referenciákat korábbi munkahelyekről, ilyen olyan végzettség stb.

Háromszög szendvicseket gyártanak autómatákba, szóval nem egy nagy cucc maga a munka.

Ennek kapcsán én is körülnéztem őutánnuk is.

Indeeden három bejegyzés van, mind három nagyon negatív.

Az egyik azt mondta, hogy bár teljes állást ígértek, nem kapott elég órát. Nem volt szerződése se, a három hónap próbaidő után nem akartak neki szerződést írni mondván hogy nincs elég meló, majd kirúgták.

A második azt mondja, hogy egy kobrafészek a hely, és a biztonsági előírásokra tesznek.

A harmadik szerint toxic a hely és a főnökség idegbeteg.

Normális, hogy csak negatív vélemények vannak?

Menjek dolgozni nekik, úgy is, hogy lehet nem fizetnek ki?

Külső szemmel, gáz ez a hely, vagy csak van pár haragosuk?

Halgassak a megérzésemre?

ma 16:52
A kérdező szavazást indított:
Sz@r hely, ne menj
Nem látok vele problémát
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Hinnék a kommenteknek. Az ilyen családi vállalkozások mind ilyenek.
ma 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Mikoriak azok a kommentek? Nagyjából egy időintervallumban vannak?

Elég nagy eséllyel hinnék én is azoknak az értékeléseknek, kommenteknek. Bár előtte még jobban utánanéznék a helynek, hátha írnak róla még hasonlókat, csak másik platformon.

Dolgoztam családi vállalkozásban, nem rokonnál, és voltak helyzetek, amikor észnél kellett lenni, hogy ne járjak rosszul. Nem azt mondom, hogy biztos mind olyan, mint aminél voltam, csak azóta jobban odafigyelek 1-2 dologra.

ma 17:13
 3/11 A kérdező kommentje:

2022 Október 30

2023 Július 7

2023 Október 10

ma 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
menekülj
ma 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Hárman megírták, hogy át fognak verni, de te még mindíg hiszel a mesékben? És ez a három megírta, a többi meg nem. Nézd a dátumokat: ha három hónapot voltak próbaidőn, akkor a köztes időben szintén volt még valaki, aki szintén otthagyta őket. Nekem már itt gyanús lenne, hogy miért váltogatják az alkalmazottakat ilyen gyakran.
ma 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Ezek tudtában annak kiderítését, hogy átverős e a hely vagy sem, meghagynám másnak.
ma 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Felejtsd el!
ma 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem dolgoznek ezeknek.
ma 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"úgy néz ki én lennék az egyetlen alkalmazott."

Ilyen helyre nem szabad menni, mert csak egyedül lennél alkalmazott, így tuti hogy mindenben a csicskásuk lennél. Minden xar munkát elvégeztetnek majd veled, persze túlórázva.

ma 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Akinek pozitív tapasztalata van, az sokkal kisebb eséllyel hagy kommentet. De még ennek tudatában se mennék ehhez a céghez.
ma 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!