Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen állásajánlatot javasolsz ?

Milyen állásajánlatot javasolsz ?

Figyelt kérdés

30éves vagyok

7évet voltam Angliában raktári munkás

2hónapja Budapestre költöztem

Albérletben élek havi 300ezer forint.

Nincs szakmám és nincs jogsim

Elszomorít az itteni fizetések ugyanannak látszanak mint 10évvel ezelőtt

Mit ajánlanátok ?

Köszönöm ha hozzászólsz

ma 03:18
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

"Elszomorít az itteni fizetések ugyanannak látszanak mint 10évvel ezelőtt

Mit ajánlanátok ?"

Szemüveget

KSH-adatokat

Egyébként nem értem a kérdést: állásajánlatot a lehetséges munkáltatótól kapsz, nem tőlünk.

ma 03:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Olcsobb alberletet ajanlkk.

En akiket ismerek kulfokdon hegsztettek pl megtqnultak mindent co awi stb, ma itthon csoportvezetők meg ilyenek lettek.

ma 06:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A te életed a te felelősséged

Tudom, sokan akarnak fontosnak tűnni, mikor más életét érintő kérdésekre ömlenek a válaszok, hogy mit csináljon.

Van, amikor nyilván jó a szándék, de rossz a kommunikáció. Nem a válaszolók a hibásak.

De ez önismereti probléma. Azt nem fogsz itt kapni. Áttolnád a válaszolókra a felelősséget.

Tudnod kellene, mihez értesz. Innen indulunk.

ma 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Most a tartalekaidat eled fel?

Osszegyujtottel egyaltalan valamennyi penzt 7 ev alatt Angliaban?

Ennyi ev munka utan mar vehettel volna egy lakast Pesten. Es miert 300ezer ft-os albiban huzod meg magad? Az nagyon sokm plane ha itthon nem keresel annyit, h fedezze az alberletet, kajat egyen kiadasaidat...

A tartapekod egyszer elfogy, ( mar ha van...)

Ezert felesleges volt 7 evig Angliaban dolgoznod😃

ma 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szaktudás és szakmai tapasztalat nélkül nem sok esélyed van jobban fizető állásra. Magyarországon nem fogsz annyira jól keresni raktári munkával. Ha hét év alatt lett használható nyelvtudásod, az talán érhet valamit, pl. idegenforgalomban, vendéglátásban.

Biztos volt rá okod, de én eleve nem értem, hogy 7 év után miért jöttél vissza Angliából. Még kevésbé, hogy előtte miért nem néztél körül a magyar munkaerő piacon, miért nem mérted fel a lehetőségeidet?

Ha vannak még tartalékaid a kinti melóban megspórolt pénzből, akkor nagyon gyorsan nézz utána a pénzügyi tudatosságnak, befektetéseknek, hogy a pénzed minél jobban megőrizze az értékét, kamatozzon.

Mellette képezd magad! Legalább egy targonca, de inkább autó, teherautó jogsit érdemes volna csinálnod. Lényegesen jobbak lennének az elhelyezkedési lehetőségeid. Itthon is, meg külföldön is.

ma 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!