Felvételiztető HR-esként / munkaadóként mit gondoltok az állásajánlatra jelentkezők saját domain-es email címeiről?
Nekem mindegy az e-mail cím.
Csak a nagyon személyes a fura, pl., amit a 2-es írt. Inkább legyen kiss.bela845, mint ilyen cunci meg hasonlók :D
Nekem fel se tűnne.
Észre se veszem az e mail cimeket csak ctrl c ctrl v és kész megy a válasz.
Egyetlen egyen álltam csak meg mert vmi komoly nő hivatalos email cime volt vmi olyasmi hogy babóca vagy fannybaba vagy vmi ilyen idétlen valami @ gmail.com.
Annyira megkavart az e mail címe hogy speciel most be se ugrik maga a céges levelezés hogy miről is kellett vele tárgyalni, vagy egyeztetni. Teljesen oda nem illő semmihez nem passzoló hanem idiota e mail címe van ami talán jó magándolgokhoz vagy a gyk hoz vagy nem tudom hova regelni.
A domain neves dolgok felett én simán átsiklok mert azokon nem ütközöm meg.
*Cég írt cégnek. Tehát hivatalos levélbe egy cég nevében kellett megadnom vmi baboca címzettet mint másik cég kapcsolattartóját.
Nem magànemberként ez a címe. Hanem ez céges címe.
Nekem van saját domainem (a becenevem), amit egy ideig levelezéshez is használtam (informatikával foglalkozom, a saját Linuxos szerveremre érkezik a levél).
Leszoktam róla, mert nagyon sok helyre nem engedik be, ha onnan küldök mailt, és meguntam. Van pár gmailes címem, azokkal nem volt még ilyen probléma, őket mindenki ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!