Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet csinálni, amikor...

Mit lehet csinálni, amikor ételt lopnak a hűtőből?

Figyelt kérdés

Lassan már 1 hónapja tart, és nem tudunk ellene sok mindent csinálni.

Nem tudjuk hogy ki vagy kik azok, mert akár egy másik műszakból is lehet, de már nem merünk ott hagyni semmit a hűtőben. Jöhet aza szöveg, hogy ne hagyjál ott semmit, csak annyi kaját vigyél magaddal amit meg is eszel, ezt még meg is értem, de amikor a majonézt, vagy savanyúságot is ellopják, na az már durva. Volt olyan, hogy reggel 6-kor betettem a kajámat a hűtőbe, és 11-kor megszerettem volna enni, már nem volt ott.

Párnapja már főnökömnek is ellopták a kajáját. Lakatot, nem lehet rá tenni, mert a nagy főnökség nem engedi.

Az utóbbi 1 hónapban elég sok újember jött hozzánk, így bárki lehet vagy lehetnek. Én soha nem süllyednék idáig, hogy ellopjam egy másik embertársam ételét, vagy bármi mást.

2024. júl. 15. 15:02
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos csak az a megoldás, hogy ne használjátok a hűtőt, vigyetek hűtés nélküli ételt.

Tőlem meg kapsz egy rendes billentyűzetet ajándékba, amivel normálisan tudod tagolni a szavakat: ⌨

2024. júl. 15. 15:07
 2/51 anonim ***** válasza:
50%

Semmit. Visztek saját lakatolós hűtőt.

Hashajtót meg ilyeneket még véletlenül se keverjetek bele, mert ha valaki allergizál az egyik hatóanyagára, annak csúnya vége lehet.

2024. júl. 15. 15:08
 3/51 anonim válasza:
100%
Jó hogy nem már a tolvajokat véditek. Eszem megáll. Ez lopás nincs mit szépíteni rajta. Kérdező, pedig mindenképp a nagy főnökségnek kéne valamit tennie ez ügyben.
2024. júl. 15. 15:12
 4/51 anonim ***** válasza:
76%
Olyan élelmet kell vinni ami nem igényel hűtést.Azt akár a zsebedben vagy a szekrényemben is tarthatok.Onnan csak nem lopja el senki.
2024. júl. 15. 15:15
 5/51 anonim ***** válasza:
100%

Rejtsetek el kémkamerát! Elég olcsón lehet már rendelni.

[link]

2024. júl. 15. 15:21
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Be kell kamerázni a konyhát. Normális irodákban, meg gyárakban eleve van kamerarendszer, ahol nincs oda én nem mennék dolgozni - mint tisztességes ember nincs félnivalóm, mert pont engem véd.
2024. júl. 15. 15:22
 7/51 anonim ***** válasza:
100%

Harcosok klubja - gombaleves...

Csak ötletadónak.

2024. júl. 15. 15:24
 8/51 anonim ***** válasza:
100%

Pl.:

[link]

2024. júl. 15. 15:27
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a biztonsági őrök dézsmálták éjjel a benti hagyott élelmiszereket.

Más nem volt bent az épületben éjjel, csak ők.

2024. júl. 15. 15:27
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
9: És vegül lebuktak, és kirúgták őket?
2024. júl. 15. 15:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!