Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet csinálni, amikor...

Mit lehet csinálni, amikor ételt lopnak a hűtőből?

Figyelt kérdés

Lassan már 1 hónapja tart, és nem tudunk ellene sok mindent csinálni.

Nem tudjuk hogy ki vagy kik azok, mert akár egy másik műszakból is lehet, de már nem merünk ott hagyni semmit a hűtőben. Jöhet aza szöveg, hogy ne hagyjál ott semmit, csak annyi kaját vigyél magaddal amit meg is eszel, ezt még meg is értem, de amikor a majonézt, vagy savanyúságot is ellopják, na az már durva. Volt olyan, hogy reggel 6-kor betettem a kajámat a hűtőbe, és 11-kor megszerettem volna enni, már nem volt ott.

Párnapja már főnökömnek is ellopták a kajáját. Lakatot, nem lehet rá tenni, mert a nagy főnökség nem engedi.

Az utóbbi 1 hónapban elég sok újember jött hozzánk, így bárki lehet vagy lehetnek. Én soha nem süllyednék idáig, hogy ellopjam egy másik embertársam ételét, vagy bármi mást.

2024. júl. 15. 15:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Vagy hasfogót.
2024. júl. 15. 23:12
 32/51 anonim ***** válasza:
49%

30

Na és mi van,akkor ha egy ember lopkod?Aztán mindet ő eszi meg.Azért 10x adag nem hinném,hogy jó ötlet volna.Mégiscsak gyógyszerről van szó.Nem szép dolog a lopás.De azért megmérgezni vagy megölni nem kell a tolvajt.

2024. júl. 16. 04:13
 33/51 anonim ***** válasza:
31%

A hashajtó elvetendő ötlet! Rémlik, mintha hallottam volna egy esetet, ahol valaki megjátszotta ezt, és utána az enyveskezű dolgozó súlyos autóbalesetet szenvedett miatta, és a másikat vád alá helyezték.

Mondom kérdező, a rejtett kamera a megoldás, lehet már rendelni mindenfélét, olyat is, ami tollba, kulcstartóba vagy dobókockába van rejtve. A kantinban csak el tudod helyezni valahova úgy, hogy észrevétlen legyen, és jól lássa a hűtőt.

Ha nem akarod, akkor marad az, hogy permanensen, lopakodva rálesegettek a hűtőszekrényre, naponta többször. De ez kevésbé sikeresélyes

2024. júl. 16. 06:54
 34/51 anonim ***** válasza:
50%

Azért gomdolkozzatok már! Az ember a saját kajájába azt tesz, amit akar. Akár hashajtót is. Sőt sokak rá isvannak kényszerülve, ha olyan betegségük alakul ki. Ha azt valaki ellopja, úgy járt. Ezért vádat emelni pedig vicc. Ha meg is teszik, azt mondod, hogy szükséged volt rá. Nem bizonyítható, hogy csak a lopás miatt raktad bele.

Gondolkozzatok rendesen, és ne legyetek birkák.

2024. júl. 16. 08:14
 35/51 anonim ***** válasza:
31%
#34: ilyen elvből rakott valaki fagyállót a borába, és meghalt a tolvaj. Megtehette a saját magánterületén a saját készítésű borával, hogy megmérgezi? Meg. Csak nem arányos a lopásért meghalni (első fokon 7 év letöltendőt kértek rá, majd végül felmentették).
2024. júl. 16. 08:30
 36/51 anonim ***** válasza:
66%
34: Azért ki lehet azt könnyen nyomozni, hogy a lopás miatt tette bele. (Ahogy a meggyborába fagyállót keverő gazda sem hivatkozhatott arra, hogy magának keverte, miután a tolvaj megitta és belehalt.) Na de ha nem is vádolják meg, szerinted olyan könnyű együtt élni avval, hogy egy ember halálát okozta vagy akárcsak valami maradandó sérülést? Arról nem is beszélve, hogy azt nem lehet tudni, hogy az enyveskezűnek nincs-e allergiája vagy gyógyszerérzékenysége, ami miatt valami komplikációval reagál rá a szervezete.
2024. júl. 16. 08:31
 37/51 anonim ***** válasza:
85%
Jó akkor csak sózzátok agyon.
2024. júl. 16. 08:46
 38/51 anonim ***** válasza:
50%
37: Nem lenne inkább értelmesebb egy olyan megoldás, ami által kiderül, ki a tolvaj?
2024. júl. 16. 08:56
 39/51 anonim ***** válasza:
73%
Az csak rejtett kamerával fog kiderülni.
2024. júl. 16. 09:02
 40/51 anonim ***** válasza:

39: Igen, ezért javasolgatom azt.

Én a magam részéről úgy csinálnám, hogy miután a kamera rögzítette a tolvajt, kimentenék a felvételből egy képkockát, amin jól látható, ahogy nyúlja a kaját, kinyomtatnám a fotót, és lopva odaraknám egy olyan helyre, ahol az enyveskezű úgyis megtalálja. Ha például irodai munka, akkor az íróasztalára.

2024. júl. 16. 09:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!