Mit lehet csinálni, amikor ételt lopnak a hűtőből?
Lassan már 1 hónapja tart, és nem tudunk ellene sok mindent csinálni.
Nem tudjuk hogy ki vagy kik azok, mert akár egy másik műszakból is lehet, de már nem merünk ott hagyni semmit a hűtőben. Jöhet aza szöveg, hogy ne hagyjál ott semmit, csak annyi kaját vigyél magaddal amit meg is eszel, ezt még meg is értem, de amikor a majonézt, vagy savanyúságot is ellopják, na az már durva. Volt olyan, hogy reggel 6-kor betettem a kajámat a hűtőbe, és 11-kor megszerettem volna enni, már nem volt ott.
Párnapja már főnökömnek is ellopták a kajáját. Lakatot, nem lehet rá tenni, mert a nagy főnökség nem engedi.
Az utóbbi 1 hónapban elég sok újember jött hozzánk, így bárki lehet vagy lehetnek. Én soha nem süllyednék idáig, hogy ellopjam egy másik embertársam ételét, vagy bármi mást.
Mondjuk közösen vesztek valami ételt.És jól láthatóan feliratozzátok a csomagolását:
-Hé tolvaj koma!Ezt vidd légy szíves.Ha már lopsz,akkor legalább ne válogass..
Hátha elszégyenli magát..Bár nem valószínű..
17
Közlik vele, utána pedig ott helyben megetetik vele az összes kaját ami a hűtőben van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!