Ha az új főnököd kislánynak nevezve, mit szólnál vagy tennél?
Akkor kezdődik csak egy valódi egyenrangú együttműködés. Ikyenkor nem tanácsos kiszállni szerintem.
De nekem az már elégtétel szokott lenni amikor látom a fejüket, mikor megvilágosodnak hogy kivel beszéltek korábban úgy, ahogy nem kéne.
Amikor látom azt, ahogy megtörnek, hogy még neki kell megköszönnie nekem most vmit.
Amikor úgy rájönnek arra, hogy saját magukat járatták le a stílussal.
Alapvetoen minden munkahelyen én is ugy kezdek hogy úgy sokat nem néznek ki belőlem, ahogy irtam is. "Nem is gondoltuk volna hogy te még itt leszel."
Másik helyen úgy kezdtem hogy "Magának állattenyésztésből van a diplomája?"
A középso munkahelyen kezdés:"nem tud olvasni??"
Ezek ma már mind tudják azt, hogy jobban teszik ha csendben maradnak mert az "állattenyésztős" diplomás húzta ki a sz.rból hogy ne bukjon több milliót, vagy mert akiből nem nézték ki, az mentette meg határidőre az intézményt és a legjobbak is lettünk, és aki azt hitte nem tudok olvasni az fogott vissza az "alpárizmusból" is a végén mert rájött arra hogy ő a paraszt és nem az, akit felvett.
És semmi kedvem általában az egészet újrakezdeni máshol, ahol eleinte én is csak azt kapom hogy kis hülyének vagyok nézve. Aztan eeket a kóröket megint lejátszani. Eleinte betanulsz aztán már az egész céget globalisan átlátod, a pénzügyeik a kisujjadban vannak, kivívod hogy megismerjenek te melyik fogaskerék is vagy, nélkülözhetetlenné válsz észrevétlenül is, aztán lépjek le es kezdjem újra megint ugyanilyen hülyékkel?
Te totál félreértelmezed ezt. Az alapvető tiszteletet nem kiérdemelni kell, az alapból jár. Azt maximum elveszíteni lehet, ilyen viselkedéssel.
Ha nincs alapvető tisztelet, akkor normális együttműködés és munka sincs. Nem jobbágy vagy egy földesúrnál, helóka! Nem kell azt kiérdemelni, hogy ne kutyaként bánjanak veled, ez így a 21. században már jár. Ha nem ezt tapasztalod, akkor viszlát, van másik kismillió munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!