Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az új főnököd kislánynak...

Ha az új főnököd kislánynak nevezve, mit szólnál vagy tennél?

Figyelt kérdés
Fiatalabbnak tűnök a koromnál pedig már 30 vagyok. Olyan 20nak tűnök. Lekislányozott a hapi.
febr. 18. 13:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

18 és nőgyógyászrokról.

Az én magánom is (tinikorom óta az orvosom sok évtized) de amikor elengedte magát azonnal bocsánatot is kért.

Én kérdeztem egy orbitális baromságot pl a sok folyadekfogyasztással nem mosódik e ki véletlenül az antibiotikum is(mivel a gyk -n kaptam ezt hogy talán ezért nem hat az antibio), erre kiakadt a dokim hogy az agyamat kéne kimosni szerinte hogy ilyeneket kérdezek:D

De helyből el is bizonytalanodott hogy nehogy sértésnek vegyem, azonnal figyelte a reakciómat hogy viszonzom e viccnek veszem e vagy pont nem...mikozben én kérdeztem orbitális baromságot. Mégis nagyon figyelt arra hogy jaj nehogy sértésnek vegyem hirtelen.

febr. 18. 16:30
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Marhára nem illendő és nem való a kollegiális viszonyba az, hogy a főnököd kislánynak meg hasonlóknak hív. Felnőtt emberek vagytok, dolgozni vagytok ott. Neki meg nem úgy kellene viselkednie, mint a királyod, hanem mint a vezetőd. Ha nem szoktatod le erről, akkor később nehezebb lesz.

Más lenne a helyzet abban az esetben, ha ez egy közelebbi, barátias munkahelyi kapcsolat, de nyilván itt nem erről van szó.

febr. 18. 16:33
 23/35 anonim ***** válasza:
31%

Az ilyeneknél nulláról indulsz. Lenéz. És nem hisztivel lehet az ilyeneknek bizonyítani hogy nem kislány vagy hanem keményen a munkával csak azzal amit leteszel az orra elé az asztalra. Hogy na ezek után kislányozzon..

Én meg a kollegáktol kaptam meg azt hogy 2.évben azt mondták hogy nem hitték volna rólam hogy én még ilyenkor is itt leszek.(elottem a munkakörömből 3 embert rúgtak ki en voltam a 4.kísérleti nyúl, már senki nem várt tőlem semmit sem

febr. 18. 16:39
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyeneknél nulláról indulsz. Lenéz. És nem hisztivel lehet az ilyeneknek bizonyítani hogy nem kislány vagy hanem keményen a munkával csak azzal amit leteszel az orra elé az asztalra. Hogy na ezek után kislányozzon.."

Az a baj, hogy az ilyen ember egész egyszerűen hülye. Aki alapól lenézi a másikat és a munkahelyen úgy beszél a beosztottjaival mint egy hülyével, azzal érdemben nem lehet normálisan együtt dolgozni, amíg meg nem mondod neki, hogy "idefigyelj papikám, én nem vagyok kislány".

febr. 18. 16:44
 25/35 anonim ***** válasza:

Az ilyen főnöknek ha visszaszol, az csak provokacio lenne. Azt kéne ilyeneknél elérni, hogy saját döntesből vegyenek vissza. Azt meg munkával lehet elérni hogy megmutatod az agyad is.

Játszmázásokkal visszaszólásokkal hisztikkel le fog győzni a saját terepén mert lealacsonyodsz hozzá. Az ő terepére.

febr. 18. 17:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Ő a gúnyolódásban otthon mozog. Ha nem akarsz vele az ő pályáján ringbe szállni akkoralap hogy diplomatikus maradsz. Es a saját pályádra hívod ki "leboxolni". Az értelmiségi pályára. Ő a parasztpályán mozog profin. Ott lever.
febr. 18. 17:07
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Reflexből visszabácsizom. Ha meg nőgyógyász csinálná ezt... ott érne véget a vizsgálat, csillagomozza a kedves édesanyját. Ebben is annyi minden benne van... a szemész, kardiológus nem fog csillagomozni, de aki látta a puncidat, az simán. Nem szabadna fasziknak orvosnak lenniük.
febr. 18. 17:26
 28/35 anonim ***** válasza:
57%

"Játszmázásokkal visszaszólásokkal hisztikkel le fog győzni a saját terepén mert lealacsonyodsz hozzá. Az ő terepére."

Még egyszer: ha szólsz valakinek, aki nettó alpári g...ciládaként viselkedik, az nem játszmázás meg hiszti. Férfi vagyok, ha ezt csinálná velem a főnököm, nagyjából 2 és fél másodperc alatt küldeném el a bús picsába, mint ahogy ezt a legtöbb férfitársam is megtenné, ezért nem engedik meg maguknak ezt a hangot az ilyen "papik". A nőknek sajnos nincs meg ehhez a bátorságuk, ezért mernek így rájuk mászni ezek a piócák. Rögtön az elején tisztázni kell, hogy mi a helyzet. Ha ez nem megy, akkor pedig nyugodtan lehet eszkalálni a problémát, mert ez nem normális, főleg nem 2024-ben.

febr. 18. 17:33
 29/35 anonim ***** válasza:

Akkor annak a fogalma hog leereszkedsz a szintjére amin simán elver es amibol győztesen soha nem jöhetsz ki, (pláne nem egy lány kezdő munkavállaló..)neked nem mond semmit.

Parasztokkal szemben csak paraszt nyerhet csatát a paraszt pályán.

Értelmiségi ember nem.

Ertelmiségi ember értelmiségi pályákon tud nyerni csak.

Ha te paraszt vagy vedd fel nyugodtan a kesztyűt ellenük de alapvetoen értelmesebb kulturalt körökben ez halott tanács.

Talán egy ügyvéd apuka vagy barát bemutatasa lehet sokat lendítene mondjuk ha kam is..

febr. 18. 17:42
 30/35 anonim ***** válasza:

"Az ilyen főnöknek ha visszaszol, az csak provokacio lenne. Azt kéne ilyeneknél elérni, hogy saját döntesből vegyenek vissza. Azt meg munkával lehet elérni hogy megmutatod az agyad is."

Ha ilyen hülye a főnök, hogy nem érti, hogy tiszteletlen, én megmutatnám munkával, hogy mennyire jó vagyok, utána meg ha elég tapasztalatot gyűjtöttem, lelépnék szó nélkül a fenébe. :D

febr. 18. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!