6-9 éves kislánynak, kisfiúnak ajándék?
Attól függ.
Ha nagyon jó módban élnek, akkor szinte csak nagy és értékes ajándéknak örülnének.
Viszont ha, szerényebb életmódú családról van szó, akkor véleményem szerint a mai kor gyermeke jobban örülne valami technikai kütyünek.
Kérdező, nem okoskodni kell, hanem akkor érthetően leirni mit szeretnél, mert mivel semmit nem írtál, hogy honnan, hova lenne az ajándék, így fingom sem volt mit tanácsoljam, azért javasoltam a technikai kütyüt.
De leszarom mi a szart adsz a kölyköknek. Ez nem az én gondom!
#5 azt hittem egyértelmű, hogy ismeretlen kisgyermekeknek nem szeretnék “technikai kütyüt” ajándékozni adományozás képpen 😂
Az meg hogy nem a te bajod hogy én mit ajándékozok, erre annyit tudnék mondani, hogy akkor minek vagy fent gyk-n? Mert hogy akkor nem csak az nem a te problémád, hogy Én mit ajándékozok, akkor más kérdések sem a te problémáid, valamint a te kérdéseid sem mások problémája, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy segítsünk egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!