Ez miért jó a kislánynak?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki külföldön tanult, valamilyen médiával és marketinggel kapcsolatos szakon. Eddig 5 helyen dolgozoztt az elmúlt két és fél évben, a munkahelyei közti üres idő közel 10 hónap eddig, azért kellett hazamennie mindig, mert az anyukája mindig hazahívta, amúgy is számon tartotta Messengeren a napját, mindennap egy óra videóbeszélgetés, sok-sok chat.
Igaz, hogy nem ugyanazt a pozíciót csinálta az összes munkahelynél, de ez előny vagy hátrány lesz későbbiekben?
Ne kerteljünk: az anya egy szereptévesztésben élő zsarnok.
2023. nov. 11. 08:52
1/20 anonim válasza:
Kislányok hogy tanulhatnak felsőoktatásban?
2/20 A kérdező kommentje:
23 éves, amúgy az anyja is kislány 55 évesen. Mentalitás.
2023. nov. 11. 09:15
4/20 A kérdező kommentje:
Kis részben. Kontrollmániás. Csak neki lehet igaza. Férjét elnyomta és -ja.
2023. nov. 11. 10:11
5/20 anonim válasza:
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
6/20 anonim válasza:
Te is beteg vagy, ha nincs kozod hozzajuk (nem vagy rokona/parja), de megis veluk foglalkozol.
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon is belénktapostak. Uncsitesóm.
2023. nov. 11. 15:45
8/20 anonim válasza:
Miben fogadnék, hogy nem uncsitesó, hanem a kérdező az áldozat...
Egyébként mi lenne? Nem nagyon fogják komolyanvenni a munkaerőpiacon még egy jó ideig (Amíg nem lesz az önéletrajzban 2-3-4 év stabil munkaviszony)
9/20 A kérdező kommentje:
Nem. Ami a munkámat illeti, én pasi vagyok, elég sokat feketéztem, de jól befektettem.
2023. nov. 11. 21:08
10/20 anonim válasza:
8 Mint lathatod, tevedtel. Meg amugyis mi a franc ertelme lenne anonim oldalon, ha ugy irna magarol az aldozat, mint kulonallo szemely? Ebben az orszagban mindenki mar olyan nagy okos, ez valami nepbetegseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!