Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az új főnököd kislánynak...

Ha az új főnököd kislánynak nevezve, mit szólnál vagy tennél?

Figyelt kérdés
Fiatalabbnak tűnök a koromnál pedig már 30 vagyok. Olyan 20nak tűnök. Lekislányozott a hapi.
febr. 18. 13:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%

Mondanám a nevem.

"Erika vagyok. Köszönöm."

febr. 18. 13:30
 2/35 A kérdező kommentje:
Előtte mutatkoztam be neki...
febr. 18. 13:31
 3/35 anonim ***** válasza:
62%
Mondd meg neki, hogy már nem vagy kislány. Tedd hozzá, hogy már hány év munkatapasztalatod van. Ebből lejön neki, hogy nem most jöttél ki a suliból, meg körülbelül a korod is.
febr. 18. 13:39
 4/35 anonim ***** válasza:
28%

Inkább örülj, hogy nem lekisfiúzott.

Ezek szerint látszik a nemed. Manapság ez már nagy szó.

febr. 18. 13:41
 5/35 A kérdező kommentje:
Negyes ne már!
febr. 18. 13:43
 6/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a hármas javaslata azért nem jó, mert nem tekintély parancsoló, hanem magyarázkodó. neked nem kell magyarázkodni, és ellenkezni, csak kijelenteni, hogy ez nem fog így menni. Attól hogy előtte mutatkoztál be, semmit nem jelent. Az hgoy el kell ismételned a neved, ő neki gáz, nem neked.
febr. 18. 13:49
 7/35 A kérdező kommentje:
Tetszik az egyes érve.
febr. 18. 13:51
 8/35 anonim ***** válasza:
0%
Én hasonlónak gondolom amikor egy anya a 65 éves fiának azt mondja, kisfiam. Viccesnek tűnik, de így van, vagy kislányomnak hívja. Talán hasonló szokásból és nem bántásból vagy lenézésből. De mondhatod neki, hogyan érzel. Viszont az is érdekes, hogy senkit sem hallottam még, hogy magázná Istent. Sem templomban, semelyik vallásban. Szerinted miért?
febr. 18. 14:23
 9/35 anonim ***** válasza:
30%

Mennyi idös az uj fönököd? Csak most ismerted meg? Másokat is hasonloan szolit meg? Nem a nevén, hanem valami névkerülö modon? (Lehet, hogy az ö névmemoriája nagyon pocsék ezért kerüli a neveket.)

Mit tennék? Megfigyelném ezeket a dolgokat amiket irtam. Lehet semmi alapos okod a sértödésre. Akkor meg minek a feszko?

febr. 18. 14:26
 10/35 A kérdező kommentje:
50es
febr. 18. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!