Ha az új főnököd kislánynak nevezve, mit szólnál vagy tennél?
Nekem is az jutott eszembe, hogy amikor így szólít, pl.
-Köszönöm kislány!, akkor mond neki, hogy Szívesen bácsi!
Engem nem egy idősebb hapsi főnököm csak akkor kezdett tisztelni amikor megmentettem neki pl. x milliot, vagy a másik amikor neki akart volna állni panaszkodni(a csopvez volt köztünk a "postás") elmondtam szépen tárgyilagosan az én panaszaim is, hogy akkor én is panaszt teszek majd a vezetésre és azokat fogom leírni hogy pl állandoan azért vannak késedelmi kamataink mert a vezetés nem működik együtt a pénzüggyel, és vezetői mulasztasok hanyagságok miatt ezért van x kárunk ez miatt, ezért kell fizetnünk millios bánatpénzeket y miatt, ha nézték volna a az előre kalkulált árbevételeket várható nyereségeket veszteségeket, akkor most nem kéne meg sem lepődni, már előre minden ki volt mutatva már fél évvel ezelőtt is, az irányítás vezetés maga egy csőd.
Aztán valahogy nem lett az egészből semmi mindenki lenyugodott, és csend honolt a tovabbiakban érdekes.
Kis gyakornokkal szemben sem.
Más a nyugger szomszednéni es más a főnok beosztott viszony ami már csak a szerzodes miatt is alá fölérendelt viszony önmagában
Nem illő erre még rátenni még egy lapáttal.
Sőt ezek inkább redflagok.
Más az a főnök aki még egy takarítónak is előre köszön és teljesen mások azok akik még munkatársakkal is ereztetik az alá föléreneltséget.
Semmi olyat nem engedhetne magának meg amit a beosztott se tehetne meg vele szemben. Ez lenne a kultúra meg alap.
Egy fönök ha ugy beszél bárkivel (alkalmazottal)ahogy vele szemben viszont nem lehetne az hatalmas redflag hogy milyen ember vagy vezető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!