Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mentél már vissza korábbi...

Mentél már vissza korábbi munkahelyedre dolgozni? Nem volt kínos? Miért döntöttél így?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat gondolkozom azon, hogy vissza kéne mennem arra a helyre, ahonnan egy éve jöttem el. Igazából nagyrészt ideális munkahely volt. Kollégák többségével is jól kijöttem. Amikor kiléptem, nagyon rossz passzban voltam, bár ezt nem mondtam el bent senkinek, azt mondtam, most pihenni szeretnék, nem dolgzni egy pár hónapig, meg voltak negatív irányba változások a cégnél (bár szerintem ez mindenhol előfordul). Nem haragban váltunk el. Tényleg nem dolgoztam egy ideig, kezeltem a rossz hangulatomat, most már jól vagyok. Dolgozom de innen szeretnék eljönni. Láttam is hirdetést az előző cégemnél, lehet, hogyha beszélek velük, visszavesznek, még ha nem is konkrétan arra az osztályra.

Volt már ilyen a ti életetekben, vagy ismerőssel, hogy visszament a korábbi munkahelyére?

2024. jan. 8. 14:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Volt, kettő is. Első: visszamentem, 6 hónap után, mert nem váltak be a terveim. Sajnos nem ugyanabba a csapatba, a cég pedig kvázi átvert mert nem is abba, amit ők ajánlottak, hanem egy harmadikba. Szintén sajnos én meg nem ragaszkodtam sem a régihez, sem az eredetihez, belementem ebbe. Amikor kiderült, hogy milyenek ott (borzamlas volt) akkor sem tettem semmit, vártam, aztán dühömben még próbaidő alatt jelentkeztem egy újabb céghez ahova 3 munkanapon belül át is vettek. Azóta nemkívánatos személy vagyok ennél a cégnél.

A második sokkal kevésbé kínos. 3 honapig voltam ott határozott idővel, a végén pedig én nem akartam hosszabbítani, az egyéb terveim miatt. Hiába állapodtunk meg, hogy ettől függetlenül is jelentkezhetek még később, nem is reagáltak a megkereséseimre, aztán volt egy sikertelen interjúm is. Végül, 5 év elteltével sikerült bemászni az ablakon (szinte szó szerint), majdnem 3 évig maradtam is. Ide igazából ma is visszamennék, de még várok vele.

2024. jan. 10. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!