Mentél már vissza korábbi munkahelyedre dolgozni? Nem volt kínos? Miért döntöttél így?
Mostanában sokat gondolkozom azon, hogy vissza kéne mennem arra a helyre, ahonnan egy éve jöttem el. Igazából nagyrészt ideális munkahely volt. Kollégák többségével is jól kijöttem. Amikor kiléptem, nagyon rossz passzban voltam, bár ezt nem mondtam el bent senkinek, azt mondtam, most pihenni szeretnék, nem dolgzni egy pár hónapig, meg voltak negatív irányba változások a cégnél (bár szerintem ez mindenhol előfordul). Nem haragban váltunk el. Tényleg nem dolgoztam egy ideig, kezeltem a rossz hangulatomat, most már jól vagyok. Dolgozom de innen szeretnék eljönni. Láttam is hirdetést az előző cégemnél, lehet, hogyha beszélek velük, visszavesznek, még ha nem is konkrétan arra az osztályra.
Volt már ilyen a ti életetekben, vagy ismerőssel, hogy visszament a korábbi munkahelyére?
Nekem volt olyan kollégám, aki átment tőlünk egy másik állami céghez, aztán ott nem szeretett, és visszajött.
Jó munkatárs volt, mindenki örült neki, hogy visszajött, azóta is ott dolgozik (majdnem 10 éve), szerintem semmi negatív dolog nem érte a váltás miatt.
Egy másik kolléganőm felmondott, aztán pár hónap múlva (sajnos) mégis visszajött, na neki én személy szerint nem örültem, de őt is gond nélkül visszavették.
(Azért nem örültem neki, mert azért mondott fel, mert ezt sem akarta csinálni, meg azt sem, amit pedig mindenki más csinált, pedig senki nem erre vágyott. Aztán nyilván úgy vették vissza, hogy a sz@r melók nagy részét így is megússza, és ez továbbra is dühítő, nem egyenlő a bánásmód...)
Én is mentem már vissza előző helyre.
Amikor először dolgoztam, akkor továbbtanulás miatt mondtam fel. Jó munkaerő voltam, családias volt a közeg, még egy előléptetést is felajánlottak, csak hogy maradjak.
Iskola után nem váltak be a számításaim, úgyhogy visszamentem erre a helyre, nagyon örültek neki, hogy visszatértem. Sajnos a régiek közül már kevesen maradtak, sok fiatal jött, akik miatt már nem volt ugyanolyan a munkahelyi légkör, úgyhogy ismét továbbálltam. De néha még összefutok ezekkel a kollégákkal, puszi, váltunk két szót, és mindig elmondják, hogy hiányzok nekik, pedig nem évekig dolgoztam ott velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!