Mentél már vissza korábbi munkahelyedre dolgozni? Nem
volt kínos? Miért döntöttél így?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkozom azon, hogy vissza kéne mennem arra a helyre, ahonnan egy éve jöttem el. Igazából nagyrészt ideális munkahely volt. Kollégák többségével is jól kijöttem. Amikor kiléptem, nagyon rossz passzban voltam, bár ezt nem mondtam el bent senkinek, azt mondtam, most pihenni szeretnék, nem dolgzni egy pár hónapig, meg voltak negatív irányba változások a cégnél (bár szerintem ez mindenhol előfordul). Nem haragban váltunk el. Tényleg nem dolgoztam egy ideig, kezeltem a rossz hangulatomat, most már jól vagyok. Dolgozom de innen szeretnék eljönni. Láttam is hirdetést az előző cégemnél, lehet, hogyha beszélek velük, visszavesznek, még ha nem is konkrétan arra az osztályra.
Volt már ilyen a ti életetekben, vagy ismerőssel, hogy visszament a korábbi munkahelyére?
#10 ez nem visszakuncsorgás, ha jó munkaerő volt és jó társaság, akkor szívesen visszaveszik. Én abszolút nem érzem úgy, hogy szívességből lennék itt, bármikor találnék mást, ezt tudják ők is, ugyanúgy megbecsülnek, mint előtte.
2024. jan. 8. 16:31
12/21 anonim válasza:
11@ Más téma ha a cégtől keresnek visszahivnak mint a melós jelzi hogy menne . Ez a kettő nem ugyanaz . Aki lelép bármikor újra megteheti , pláne ha a régi légkör megváltozik, sok az új idegen vagy a régiek beszoktak és kiutálnák . Kényes ügy , bármit el kell fogadnod megtenned mert lekötelezted magad . Engem 3 helyre hivtak vissza jobb pénz stb, amikor elmentem már tudtak mi a bibi elmondtam , de az újak loptak lógtak , vezetőség sokat változtatott. Azóta úgy vagyok ha lépek megvan az oka és ennyi , kapcsolatot sem frissitek eladott autoimat semmit sem veszek vissza .
2024. jan. 8. 16:55
13/21 anonim válasza:
#12 mint írtam én visszamentem korábbi munkahelyre és abszolút jó döntés volt, úgyhogy ilyen is létezik…
2024. jan. 8. 17:02
14/21 anonim válasza:
Sose vettek volna vissza. Én vagyok a rossz kolléga mintapéldanya. Valami miatt nagyon nem bírom ha ugy kell csinalni mintha dolgoznék...
2024. jan. 8. 17:09
15/21 anonim válasza:
Én 1x mentem vissza egyik helyre, 3+ év lett belőle, lehetett volna több is, csak covid miatt nagyon sok embert elküldtek.
2024. jan. 8. 17:09
16/21 anonim válasza:
13 @ Még mindig nem érted .....
2024. jan. 8. 17:11
17/21 anonim válasza:
Én már mentem vissza többször is.
2024. jan. 8. 17:23
18/21 anonim válasza:
Soha nem mentem vissza. Igaz, mindig olyan munkahelyeim voltak, ahol elvből nem is vettek vissza senkit. (És egyik sem volt jó hely).
2024. jan. 8. 17:32
19/21 anonim válasza:
1, Igen; 2, Kínos-nem kínos, inkább ez, mint a munkanélküliség; 3, Lásd a 2. válaszmat.
2024. jan. 8. 17:47
20/21 anonim válasza:
Bennem ez tartja a lelket, hogy ha kirúgnak a mostaniról, akkor mégis mi a legrosszabb? Visszamegyek valamelyik előzőre, ahol azzal búcsúztak el, hogy várnak vissza bármikor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!