Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy hajtósabb, nagy forgalmú munkanapokra direkt beteget jelentettetek?

Figyelt kérdés

Akármilyen munkakörben (vendéglátás, keresdekelem, gyár stb.). Tehát hogy lehetett előre tudni, hogy egy vagy több olyan nap jön, amikor ezerrel megy a hajtás, bolondokháza van, talán még túlórázni is kell, és ilyenek. És nektek nem volt kedvetek stresszes munkanapokhoz, így inkább beteget jelentettetek. Csináltatok már ilyet?

Én egy étteremben egyszer megcsináltam, bár az leginkább azért volt, mert jegyem volt egy hétvégi rendezvényre, és tudtam, hogy úgyse adnának szabadnapot, mert korábban elhangzott, hogy olyan időszak van, hogy senki nem kaphat szabad hétvégét. Pusztán olyan céllal, hogy ki akarok maradni egy hajtós időszakból, még nem jelentettem beteget, de bevallom, párszor már fantáziáltam rajta.

2023. okt. 1. 09:38
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
48: kíváncsi lennék a munkahelyedre és hogy mit dolgozol :D
júl. 24. 23:58
 52/53 anonim ***** válasza:
0%

Ja hogy fáj az igazság :D

51, Én több területen dolgoztam, volt ami laza volt, volt ami nehéz szélmalomharc. Sosem picsogtam ennyit mint a kérdező! Nem vagyok annyira fiatal, de öreg sem, mégis azt kell írnom, hogy kétségbeejtő, amit ma a fiatalabbak csinálnak! Nulla kidarc tűrés, terhelhetőség, felelősségtudat! Ha valami nem tetszik, egyből megsértődnek, lelépnek! Tisztelet a kivételnek persze.

Lehet lepontozni meg fújolni, de attól ez még így van! És részemről itt lezártam a témát.

júl. 25. 00:44
 53/53 anonim ***** válasza:

52: aki közösségben dolgozik mindenki ismeri az okoskodó kollégát aki elmondja hogy mindent könnyedén megcsinál és az a legjobb munka amit csak lehet végezni. aztán meg csak a szart kell lapátolni utána :D hát a leírásod alapján te is ilyen lehetsz :D természetesen NEM mondtam azt hogy ilyen vagy, csak eléggé úgy tűnik :D

szerintem te még nem dolgoztál olyan helyen mint itt néhány kommentelő, csak könnyű egyszerű munkahelyeid/munkáid voltak.

általában a gázos egyének szoktak ilyen leminősítő hangnemben beszélni, az okos meg tudja miről beszél a másik és megérti.

nem fogok ebből vitát nyitni, biztos igazad van bármit is fogsz írni, jóccakát!

júl. 25. 02:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!