Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy hajtósabb, nagy forgalmú munkanapokra direkt beteget jelentettetek?

Figyelt kérdés

Akármilyen munkakörben (vendéglátás, keresdekelem, gyár stb.). Tehát hogy lehetett előre tudni, hogy egy vagy több olyan nap jön, amikor ezerrel megy a hajtás, bolondokháza van, talán még túlórázni is kell, és ilyenek. És nektek nem volt kedvetek stresszes munkanapokhoz, így inkább beteget jelentettetek. Csináltatok már ilyet?

Én egy étteremben egyszer megcsináltam, bár az leginkább azért volt, mert jegyem volt egy hétvégi rendezvényre, és tudtam, hogy úgyse adnának szabadnapot, mert korábban elhangzott, hogy olyan időszak van, hogy senki nem kaphat szabad hétvégét. Pusztán olyan céllal, hogy ki akarok maradni egy hajtós időszakból, még nem jelentettem beteget, de bevallom, párszor már fantáziáltam rajta.

2023. okt. 1. 09:38
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
20: Hiába jelzem, ha arra az időszakra szabi- és szabad hétvégestop van kihirdetve. És azért nehogymár egy kedvenc külföldi zenekar koncertjét kihagyjam, csak mert a munkahelyem f*szoskodik. Pláne ha úgy néz ki, hogy az az utolsó alkalom, hogy láthatom őket.
febr. 17. 11:40
 22/53 anonim ***** válasza:
48%

"És azért nehogymár egy kedvenc külföldi zenekar koncertjét kihagyjam, csak mert a munkahelyem f*szoskodik"

Ne is. Inkább jelents beteget, kockáztatva hogy valaki meglat, bejelenti a munkaltatodnak, az meg feljelentést tappenzcsalasert és mellé azonnali hatállyal felmond. Biztos megéri

febr. 17. 11:44
 23/53 A kérdező kommentje:

22: Te nyilván nem vagy zenerajongó, és nem is jársz kulturális nagyrendezvényekre sem. Így ezt nem értheted meg.

Amúgy az a munkahely, ahol megcsináltam, bajosan mert volna feljelenteni, ugyanis a fizetés felét kézbe kaptam. Tehát magukat is sz*rba keverték volna.🙂

febr. 17. 11:51
 24/53 A kérdező kommentje:
Másfelől meg, én nem hiszem, hogy egy ilyen csalásért kirúgás csak úgy bemondás alapján lefolyhatna. Ennyi erővel, ha egy általam utált kolléga megbetegszik, akkor tök könnyen kirúgathatom azáltal, hogy azt mondom a főnöknek, hogy a minap láttam őt diszkóba vagy moziba menni, miközben nem is?🤔
febr. 17. 11:57
 25/53 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem vagyok zenerajongo és nem, csalni se szoktam.

Alapból a feljelentés bemondasra működik, a bizonyítás része még tényeken, ergo ha a kolléga látott és mondjuk még fényképe is van róla, akkor rapacsaltal

febr. 17. 12:10
 26/53 anonim ***** válasza:
72%
Annyi az esély erre mint déli sarkon az erdőtűzre, simán bevállalható a kockázat
febr. 17. 12:16
 27/53 anonim ***** válasza:
77%
Valóban, bevallalhato. Kinek mi fér bele a személyiségébe
febr. 17. 12:17
 28/53 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki csal, a munkáltató, az állam , az egészségügy, meg a koncertszervező is. Hülye aki nem használja ki a lehetőségeket. Minden szabályt betüre betartó polgárnak sem fognak szebb temetés rendezni majd.
febr. 17. 12:20
 29/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem csal mindenki. Ha te igen, az a te dolgod, csak aztán ne csodálkozz, ha más is csal feléd
febr. 17. 12:26
 30/53 anonim ***** válasza:
persze hogy csalnak felém is. Az állam pl elcsalja a befizetett pénzemet. Én ez ellen nem tudok tenni, mert az állami erőszakszervezetek túlerőben vannak, megvernének, lecsuknának,annyit tudok tenni, hogy ahol lehet visszacsalom tőlük :D Ez ilyen játék . Ha tb-t "csalok" az sem érdekel. A befizetett tb-m után az jár, hogy hagynak megdögleni, ha bajom van. Semmi lelkiismeretfurdalásom nincs ezügyben. Erősebb kutya ba ik, a gyengébb meg trükközik, hogy ő is ba xhasson :D
febr. 17. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!