Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csináltatok már olyat, hogy...

Csináltatok már olyat, hogy hajtósabb, nagy forgalmú munkanapokra direkt beteget jelentettetek?

Figyelt kérdés

Akármilyen munkakörben (vendéglátás, keresdekelem, gyár stb.). Tehát hogy lehetett előre tudni, hogy egy vagy több olyan nap jön, amikor ezerrel megy a hajtás, bolondokháza van, talán még túlórázni is kell, és ilyenek. És nektek nem volt kedvetek stresszes munkanapokhoz, így inkább beteget jelentettetek. Csináltatok már ilyet?

Én egy étteremben egyszer megcsináltam, bár az leginkább azért volt, mert jegyem volt egy hétvégi rendezvényre, és tudtam, hogy úgyse adnának szabadnapot, mert korábban elhangzott, hogy olyan időszak van, hogy senki nem kaphat szabad hétvégét. Pusztán olyan céllal, hogy ki akarok maradni egy hajtós időszakból, még nem jelentettem beteget, de bevallom, párszor már fantáziáltam rajta.

2023. okt. 1. 09:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
57%

Hogy mosogatóként dolgozol- igy kellett kezdjed a témát-ha azóta le nem léptél .

Nyugodtan menj el néha táppénzre , nem értem egy ilyen munkakorbe kitől félsz elmenni egy koncertre bárhová?

Az hogy megszűnik a szuper munkád es kirugnak es felvesznek mást mosogatni?

Ne vedd már hülyére magad, teljesen engeded hogy kihasznaljanak .

De a te bajod, lepontozhattok , akkor is igy van!

Kicsit többre vagy képes a kommented alapján mint mosogatni de ha neked ez az eletcélod akkor hajrá

febr. 19. 08:46
 42/53 A kérdező kommentje:
41: Jelen munkahelyem normális, szinte mindig kapok szabadnapot vagy legalább szabad estét, amikor kérek, és a hétvégék szabadok. De a hajtósabb napok azért néha elég stresszesek.
febr. 19. 08:54
 43/53 anonim ***** válasza:
Nem, bem akarom cserben hagyni a kollégáimat, amikor számítanak rám. Olyat viszont már csináltam, hogy kijelentettem, hogy ma home officeban nyomon, mert semmi kedvem nem volt az irodai stresszes légkörben lenni, de ettől ugyanúgy dolgoztam.
máj. 1. 12:55
 44/53 anonim ***** válasza:

igen.

értékelésen lusta hülye sz@r vagyok, de a hétköznapokban meg végezzem már el két-három ember munkáját, meg szombaton gyere már be, forogjál már rövidváltásba stb.

nem kell segget csókolni nekem, de így h csak fikázást kapok úgy vagyok vele amilyen az adjonisten...

máj. 1. 23:59
 45/53 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Fordítva csináltam. 38 fokos lázzal a legdurvább napon. De soha többet nem fogom.
máj. 27. 22:58
 46/53 anonim ***** válasza:
67%
Soha. Viszont valodi betegsegnel nem erdekelt, mennyire rossz, hogy nem leszek ott, mivel nem tudtam ott lenni.
máj. 28. 18:22
 47/53 anonim ***** válasza:
81%
Nem
júl. 22. 11:27
 48/53 anonim ***** válasza:
26%
Ezt a kérdést egyáltalán nem értem. Nem csak a laza napokon kell bejárni a munkába, hanem bizony a hajtósakon is. Nyilván nem könnyű, de kinek az? Ha csak azon múlna, hogy mihez van kedvem, akkor sose mennék dolgozni, meg szerintem sok más ember is így van vele... de munkát akkor is megcsináljuk, - ha már elvállaltuk-, ez kötelességtudat.
júl. 24. 17:11
 49/53 anonim ***** válasza:
26%
Ja és kihúzni magad a hajtós napból tutyimutyiság!
júl. 24. 17:12
 50/53 A kérdező kommentje:
49: Írom fent és a 16-os kommentemben, hogy az olyan helyekre gondolok, ahol nincsenek jól megszervezve a forgalmas napok, és rossz hatással vannak az ember egészségére.
júl. 24. 17:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!